Cyklosedačka Bobike Tour

Cena: 79 

Predám kvalitnú sedačku na bicykel Bobike TOUR v peknom stave.

Bobike TOUR je perfektnou voľbou pre dlhšie výlety. Sedadlo je vybavené nastaviteľnou opierkou hlavy, LED svetlom, novým 5-bodovým bezpečnostným pásom s mäkkým a luxusným polstrovaním pre väčšie pohodlie a je vhodné na prepravu detí s telesnou hmotnosťou od 9 do 22 kg (19,84 až 48,5 lb) .
Sedadlo je dodávané s montážnym systémom Easy, ktorý umožňuje rýchlu inštaláciu a umožňuje rýchle prepínanie sedadla medzi bicyklami. Systém ľahkej montáže je možné namontovať na nosiče schválené ISO 11243 so šírkou medzi 120-175 mm.

Pripínanie sedačky je zhodné s typom Maxi – ide o adaptér, ktorý sa prichytí na nosič bicykla. Sedačka je preto kompatibilná iba s bicyklami, ktoré sú vybavené nosičom. Na rozdiel od iných výrobkov, pri ktorých býva inštalácia nosičom buď sťažená alebo úplne znemožnená, pri sedačkách Bobike Maxi sa priamo na nosič inštaluje jednoduchý adaptér, ktorý na bicykli neprekáža a je prakticky neviditeľný.

Farba: biela

list Spolu inzerátov: 19
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 7 518
07. 04. 2021
Pedale v stave ako opisane v inzerate, sice s jemnou volou ale zanedbatelnou. Vyborna komunikacia. Platba prevodom bezproblemova. Velmi rychle zaslanie/dorucenie (1den). Vdaka
Dakujem za hodnotenie
keyboard_arrow_up