Predám vel. 44

Cena: 60 

Ako nové, iba trocha ošúchané špičky od predného kolesa.

Cestné tretry Torch 2.0 sú hlavne o pohodlí. Ok, o pohodlí a výkone. Vďaka materiálom sú často cestné tretry tvrdé a nepohodlné. Rozhodli sme sa túto otravnú kombináciu zmeniť. Preto sme implementovali 100% sieťovinu s TPU konštrukciou do topánok Torch 2.0, vďaka čomu sme dosiahli viac miesta pre prsty a znížil sa tým aj pocit stiesnenia. Zvršok je skombinovaný so stredne tuhou podošvou z karbónu FACT a pogumovaný opätok so špičkou topánky ponúka perfektnú priľnavosť pri chôdzi. Zapínanie funguje pomocou jednoduchých a ľahkých koliesok Boa® IP1, ktoré je možné v prípade potreby ľahko vymeniť a zároveň sa hravo upravujú aj za jazdy.

Konštrukcia podrážky a vložky do topánok Body Geometry sú ergonomicky navrhnuté a vedecky testované na zvýšenie výkonu, zvýšenie efektivity a zníženie pravdepodobnosti zranenia optimalizáciou nastavenia bokov, kolien a chodidiel.
Karbónová podrážka s indexom tuhosti 7,0 je navrhnutá tak, aby bola stredne tuhá, ale zároveň ľahká, s gumovou pätou a špičkou pre trakciu mimo bicykla.
Ľahký systém Boa® IP1 Fit poskytuje možnosť úpravy počas jazdy. Vzťahuje sa záruka Boa.
Zvršok zo sieťoviny a TPU pre pružné nosenie.
Trojšroubový vzor pätky je vhodný pre väčšinu cestných pedálov.

Pohlavie: Pánske
Veľkosť: 44

list Spolu inzerátov: 16
check_circle Aktívne inzeráty: 0
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 784
keyboard_arrow_up