MTB tretry Fizik Terra

Cena: 75 

Predám Fizik Terra veľkost 44 z dôvodu nevyužitia.


Obuté do 5x.

PC bola 180€

Pohlavie: Pánske
Určenie: MTB
Sezóna: Prechodná
Veľkosť: 44

list Spolu inzerátov: 15
check_circle Aktívne inzeráty: 3
visibility Zobrazenia inzerátov: 12 786
7. 6. 2024
Parádny predaj. Veľmi sa tesim zo super biku.

Haibike Allmtn 7

Predám Haibike Allmtn 7 model 2021 mullet, veľkosť L, vo veľmi dobrom stave. Zdvihy 160/160. Celokarbón vrátane zadnej stavby. Na Foxe 38 Factory Fit4 a DPX2 Factory. Pohon Yamaha PW-X2, batéria 600W, odblok rýchlosti 25 km/h – speedbox 2. Originál predné svetlo Haibike Skybeamer 150. Komplet na sade Shimano XT 1x12 (10-51) (kazeta, reťaz, prehadzovačka, radenie). Brzdy Magura MT7, kotúče BBB 220+220, Doštičky Magura 8.S Sport zelene, Kľuky RaceFace aeffect pre Ebike. Prevodník 36z 104 BCD Wolftooth (Dropstop ST), MRS koľajnica pre Fidlock. Dodatočná ochrana ložísk zadnej stavby. Hlavové zloženie Acros blocklock, Sedlovka: Haibike Components Dropper-Post Remote 31.6, teleskopická 150mm, Predné koleso Syntace V30 na Vittoria Barzo 29x2,60 s insertom RIVAL. Zadné koleso DT SWISS H612 s nábojom Syntace na Vittoria Mezcal 27,5x2,60 s insertom RIVAL. Kolesa sú na bezdušiach. (mlieko STANS No Tubes). Predný blatník originál FOX, zadný ZEFAL FM30. Na jar robený „malý“ servis prednej vidly, tlmiča. Vymenené ložiská zadnej stavby – všetky Enduro bearings. Bicykel používaný, servisovaný pravidelne.
3 200 

Abus Aventor Quin

Ahojte Predám ABUS Aventor Quin použítú na 1 výjazde cca 40km Ideálna helma pre cestných cyklistov s vysokými očakávaniami. Aventor Quin sľubuje vysoký komfort pri tréningovom aj súťažnom použití. Cestná prilba Aventor Quin poskytuje optimálnu rovnováhu vysokej ochrany, ideálnej ventilácie a vysokého komfortu. Špecifikácia: Špičková technológia Quin: Integrovaný snímač pohybu Q-senzor, ktorý je schopný zistiť, keď je jazdec v nebezpečnstve. Q-senzor využíva komplex algoritmov merajúcich rôzne faktory ako náraz, zmeny rýchlosti, otrasy mozgu, rotačné a lineárne zmeny pohybu. V prípade pádu alebo nebezpečenstva upozorní kontaktnú osobu a udá polohu. Double Shell In-Mold: pre vždy pevné prepojenie vonkajšej časti a materiálu prilby absorbujúcej nárazy (EPS) Navyše v prilbe je štruktúrovaná výstuž (sieťka), ktorá je integrovaná vo vnútri EPS pre ešte väčšiu pevnosť, kompaktnosť a stabilitu materiálu prilby, tzv. ActiCage Veľké odverávacie otvory, ktoré najmä v horúčavách poskytujú vynikajúce odvetranie prilby Plastový polkruh pripojený k nastavovaciemu systému Prilba poskytuje dodatočnú ochranu pred vonkajšími vplyvmi vďaka zníženému dolnému okraju Štrukturovaná výstuž integrovaná do EPS na optimalizáciu stability prilby na hlave Vhodná aj pre ľudí s dlhými vlasmi, vrkoč sa zmestí do prilby Zoom Ace: Jednoduchý nastavovací systém s praktickým ovladaním pre individuálne nastavenie Antistatické polstrovanie Kompatibilná so smartfónom Hmotnosť: 260 g (veľkosť M) (54 - 58 cm)
90 

Cratoni C-Pro prilba

Predám minimálne nosenú XC prilbu CRATONI C-PRO v tmavo sivej farbe s matným povrchom Cratoni C-Pro – keď príde na najvyššie výkony a rekordy, každá sekunda sa počíta, každý jeden detail je dôležitý. Vitajte v triede 'Performance' kde je všetko vyrobené pre maximálny výkon. Nefiltrované a redukované na maximum. Testované v aerodynamickom tuneli. V triede, kde hmotnosť a kvalita spracovania často rozhoduje o víťazstve alebo porážke. Cratoni C-Pro kombinuje funkčný dizajn pri minimálnej hmotnosti iba 210 g a 15 vetracími otvormi, sa vyznačuje aerodynamikou, inteligentným vetraním, dobre padnúcim tvarom a maximálnou bezpečnosťou. Vysoko kvalitné Clean-Tex antibakteriálne vypchávky sa pružne a rýchlo prispôsobia ľubovoľnému tvaru hlavy Jemne nastaviteľný obvod hlavy v 3 polohách RLS – patentované odopínanie remienka dvomi prstami jednej ruky Sieťka proti hmyzu Reflexné prvky Aerodynamický tvar PC 170 € k prilbe sú náhradné výstelky, sieťka proti hmyzu + prenosné vrecko
55 
keyboard_arrow_up