Predám nové tretry Mavic XA Matryx, veľkosť UK9

Cena: 69 

Nesadla veľkosť tak môžem posunúť za uvedenú cenu. Nové, nenosené, s visačkami, viď fotky. Cena je pevná, ak nebude záujem pôjdu naspäť do obchodu. Inzerát platný do odvolania. Preferujem osobný odber.

Mavic XA Matryx inovativna trailová pánska tretra, maximálne pohodlná, stabilná a odolná, vhodná i pre agresívnu jazdu.

Mavic XA Matryx univerzálna ľahká pánska trailová tretra s perfektnou trakciou a stabilitou.
Podrážka Energy Grip Trail, ktorá má vnútorný plát z karbónového kompozitu, zaistí stabilitu pri agresívnej jazde, zároveň je dostatočne flexibilná pre chôdzu. Contagrip dezén ponúka odolnosť, výbornú trakciu a o 25% vyššiu priliehavosť. Otvor pre pedál ponúka možnosť zmeny medzi plochým a nášľapným pedálom.
Matryx® je patentovaná technológia zvršku s vtkaným kevlarom. Má výbornú priedušnosť, odolnosť proti odretiu a podporu pre chodidlo. Pre ešte vyššie pohodlie slúži Endofit jazyk, ktorý obopne priehlavok na správnom mieste, medzipodošva z peny EVA a minimalistické rýchlosťahovanie šnúrok QuickLace.

Materiál: Matryx®
Podrážka: Energy Grip Trail
Vložka: Ortholite

list Spolu inzerátov: 13
check_circle Aktívne inzeráty: 1
visibility Zobrazenia inzerátov: 6 888
11. 09. 2022
Som velmi spokojna. Dakujem
Dakujem, veľmi rýchla a seriózna komunikacia

Predam Gravel Marin Gestalt 2.5, ešte v záruke, kupovaný tu cez Mtbiker

Vsetko vo fotkach Faktura k dispozicii vsetko povodne jazdene prevazne za pekneho pocasia a asfalt predavam bez blatnikov a svetiel ale s pedalmi iba osobne v ramci BA po dohode viem aj priviezt
1 100 
keyboard_arrow_up