Pády na biku O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment28.09.2017, 08:41

HornetZv dik ale skore uzdravenie to asi nebude. Sadra 5 tyzdnov a rehabilitácia ratam cca 2 tyzdne aspon dufam. Hadam cosi pojazdis ja dufam ze aspon polyzujem tam je noha aspon trosku fixnuta v lyziarke.

Pády na biku O hocičom

favorite0thumb_up1thumb_down
comment25.09.2017, 14:18

Sice nie na biku, ale asi mozem zazimovat. Prasknuta pistala a posunuty talus o 3 mm

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up4thumb_down
comment20.09.2017, 14:41

už treba postupne zbierať nech dozreje aj druhá úroda

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment18.09.2017, 18:24

ja som pestoval morugu doma za oknom a podarilo sa mi pozbierať dve úrody na 3 rastlinách prvá úroda 30 papričiek a druhá úroda 19 papričiek. ono vonku vyrastie menšie množstvo papričiek ale vyrastú. zasadiť treba už začiatkom decembra + treba ich mať pod umelým osvetlením

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment18.09.2017, 18:07

ono sa dá vypestovať všetko, len treba dosť skoro zasadiť a predpestovať silné priesady, ide o to že papričky majú dlhú dobu zrenia a nemusia dozrieť.

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment18.09.2017, 16:00

jednoznačne by som riešil teda habanero alebo potom niečo silnejšie jolokia, moruga, infinity ........ je toho strašne veľa len si treba vybrať a buď vypestovať alebo kúpiť rovno papričky. odporúčam ochutnať udenú bud jolokiu

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment18.09.2017, 15:26

Rumakk medzi habanero a jalapenos je dosť veľký rozdiel v chuti aj štiplavosti, ale ku klobaske je vhodné asi každé chilli. habanero 300 000 SHU a jalapenos od 8000 po 65 000 shu podla druhu. habanero má svoju špecifickú chuť aj arómu a jalapenos sú dužinaté, šťavnaté najlepšie...

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment17.09.2017, 08:27

To su farbicky mas to pekne

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up7thumb_down
comment15.09.2017, 22:10

Žiarovka

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment08.09.2017, 20:45

Veru feferony stipu 2x ale pokial vyberies semienka, alebo vysusene pomelies na prasok a zacnes po malych dávkach pridávať vsade telo sa nauci a bude to uz len raz

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment08.09.2017, 20:21

Bytový sparkler

Chilli a iné štipľaviny O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment08.09.2017, 07:05

tak tomu sa hovorí štiplavý náklad tiež som niekedy pestoval morugu, habanero, jolokiu, ale spotreba tekého extrémne štiplavého chilli je velmi pomalá za 6 sezón pestovania chilli som si obľúbil odrody cayenne, ringo fire, jalapeňos rôzneho druhu, sparkler

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up10thumb_down
comment06.09.2017, 19:15

Ďalší zber

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment30.08.2017, 17:19

vsetky jalapeňos dozrievajú do červena. Trhať sa môžu aj zelené aj červené každý podľa chuti. Keď ich necháš do červena tak spravia takú vráskavu štruktúru, preto ich trhám zelené. Ak si pozrieš na niektorých zelených sa to už začína robiť

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up1thumb_down
comment30.08.2017, 16:07

dnes oberačka jalapeňos zajtra sa môže zavárať

comment29.08.2017, 21:39

ešte tieto sa mi pozdavajú čo poviete https://www.sportby.sk/cyklistika/cyklisticka-obuv/mtb/northwave-spike-mtb-1/?selectedVariant=96452

comment29.08.2017, 17:38

čaute potreboval by som poradiť chcel by som začať jazdiť spd a neviem aké tretry kúpiť ešte som nejazdil spd. mám vybraté tieto čo na ne hovoríte, alebo poraďte nejkú inú alternatívu...

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up1thumb_down
comment28.08.2017, 19:13

imro1 jasné rozdám toho dosť, ale už som trošku azbestový, niekedy som bol šialený a čím to viac štípalo tak to bolo lepšie. teraz už mám zopár druhov ktoré mi chutia a nieje to žiadn extrém

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up8thumb_down
comment28.08.2017, 14:37

Nitro98 určite ti niečo vyrastie, ale žiadna sláva svetla už ubúda, ale možeš im prisvietiť bednička už spracovaná, omáčky 4 litre, 6 flašiek zaváraných jalapeňos + 4 flaše posledných uhoriek. tento týždeň ma čaká zopár kíl jalapeňos tak sa už teším

Fotky bez zaradenia O hocičom

favorite0thumb_up0thumb_down
comment26.08.2017, 02:28

imro1 suším, zaváram, omáčky robím, plnene jalapeňa prosťe všetko čo ma napadne. to som zostrihal možno 1/3 úrody, je tam toho ešte strašne veľa. moruga to nieje netuším čo to je zač jediné čo nemám označené, morugu som pestoval ale moc ma neoslovila.

Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up