Nový design MTBiker.sk

Ak vás už oči poslúchajú po silvestrovskej noci, určite ste si všimli zmeny na MTBiker.sk. Momentálne je viditeľný len nový design a presun na www.mtbiker.sk; čo je na pozadí a čo sa chystá nájdete v článku

V prvom rade želám všetkým návštevníkom všetko dobré do Nového Roku, veľa zdravia, úspechov a zážitkov na biku i mimo neho.

Posledných pár týždňov bolo hektických - sviatky, príprava na Euro a príprava nového MTBiker.sk. Výsledok snaženia môžete vidieť sami - zatiaľ sa mi podarilo pripraviť nový design a prehodiť do neho moduly a takisto presunúť stránku na subdoménu www, takže doména the.mtbiker.sk je minulosťou a všetko bude automaticky presmerované na www.mtbiker.sk.

Nakoľko nie je design 100% odladený pod všetkými prehliadačmi a operačnými systémami, ospravedlňujeme sa za prípadné chyby. Tie, spolu s pripomienkami, môžete napísať do komentárov pod článkom, prípadne do fóra: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?f=9&t=18445.

Ako som spomínal, plánujeme ďalšie rozsiahle technické i netechnické zmeny:

integrácia www.mtbiker.sk s forum.mtbiker.sk
- do rubrík na MTBiker.sk bude možné prispievať až po registrácii na fóre. Toto sa týka aj bazáru a komentárov; sľubujeme si od toho odstránenie spamu, odstránenie vizuálnych overení (captcha), lepšiu integrovanosť medzi rubrikami a fórom a menej duplikácie. Odporúčame si založiť konto na http://forum.mtbiker.sk čím skôr, ak ho ešte nemáte.
- rubrika bikeri bude obsahovať bikerov registrovaných vo fóre
- postupne integrujeme fórum do hlavného designu MTBiker.sk

- menšie či väčšie zmeny sa nevyhnú ani ostatným sekciámna MTBiker.sk.

Z netechnických zmien spomeniem plán na lepšie pokrytie bikových akcií, výstav a prezentácii a zvýšenie množstva a kvality článkov na MTBiker.sk.

Tieto zmeny budú postupné; plán je mať veci hotové do začiatku sezóny. Takže sem čas od času zavítajte a určite vás bude čakať nejaká novinka.

Ďakujeme za vašu dôveru a dúfame, že si ju udržíme i v roku 2009!
report_problem Našiel si v texte chybu?
clear
Prečo sa ti článok nepáči?
Odoslať spätnú väzbu
Formulár sa odosiela

Komentáre

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Musíš byť prihlásený, ak chceš vidieť celú diskusiu.
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up