Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Kráľova studňa: medzi jarou v doline a zimou na hrebeni ❄️🌱

Jar už prevzala žezlo v Turčianskej kotline 🌱🌤️, no hore na hrebeňoch Veľkej Fatry, stále vládne zima, akoby sa odmietala vzdať svojho trónu ❄️👑�

Dnešný výjazd bol stret dvoch svetov. Dole vôňa zeme a prvé teplo slnka, hore ticho, vietor a zamrznutý sneh, ktorý praskal pod kolesami a nedal zadarmo ani jeden meter.🧊🌬️ 

Miestami som sa cítil ako ľadoborec, ktorý si razí cestu nehostinnou krajinou 🚢❄️

Prekliate nízke tlaky v pneumatikách neboli rozmar, ale nutnosť. Bez nich by som sa v tom zamrznutom podklade len bezmocne brodil. Takto to bol boj – pomalý, silový, ale poctivý 💪

A návrat? Ten bol ešte drsnejší. Pri prístrešku Tufna sme odbočili na červenú značku… a tým sa začala skúška trpezlivosti 🔴 Kašovitý sneh sa menil pod kolesami každú sekundu.Raz ťa podržal, o chvíľu ťa potrestal. Mal som pocit, že ma hora skúša – či to vzdám, alebo sa jej prispôsobím. Cítil som sa ako miešadlo v stroji na ľadovú drť. 🧊😅

Ale presne pre tieto momenty jazdíme. Keď sa ročné obdobia bijú o nadvládu a ty si medzi nimi – špinavý, premrznutý, ale spokojný. Pretože práve pre toto sa cítiš  nažive 🌄🔥

Kto už túto jar ochutnal fatranské „mrazené“ trailové smoothie? 🚵‍♂️

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up