Ahojte, vidim, ze viaceri mate dielne a skills nielen na opravu biku, ale aj na remeselne cinnosti.
Skusim pouzit tuto temu, snad mi niekto bude vediet poradit so stavbou zabradlia na terase. Nizsie posielam moj 'nacrt' v priereze pre lepsiu predstavu.
Situacia:
Mam vyvysenu exterierovu drevenu terasu, bez strechy. Terasa je polozena na betonovom zaklade. Stlpiky zabradlia budu ukotvene do betonu na patkach. Potom pojdu skrz terasove dosky. Zabradlie bude cca. 15m dlhe. Vypln bude z nerezoveho drotu.
Otazky:
1/ Ake drevo pouzit - chcem aby zabradlie dobre vyzeralo a dlho vydrzalo (nekryta terasa). Pozeral som pohladove hranoly KVH Si, pripadne BSH hranoly. Neviem co by bolo lepsie s ohladom na trvacnost a vzhlad. Stlpiky som planoval so stvorcovym prierezom, zrejme 10x10, pripadne 12x12. Potom ostatne pomerovo ak je to mozne, podla prilozeneho nacrtu.
2/ Kde kupit drevo - idealne aby mi ho doviezli priamo, lokalita Presovsky kraj, pripadne aj Polsko je blizsko (ak je to podstatne). Drevo viem skratit a ohoblovat rohy ak bude treba, no idealne by bolo mat moznost dat im to priamo narezat, aspon stlpiky.
3/ Kde zozeniem system na uchytenie drotu - kedze chcem mat z terasy neruseny vyhlad, vypln bude z nerezoveho drotu. Paci sa mi ako to vyzera. Pre lepsiu predstavu co mam na mysli napr. tuto Muzata terasa a ich system.
Nechcem lacne lanka, haciky a ocka ako na vinic. Zabradlie by malo vyzerat profi. Nedari sa mi najst na SK/CZ firmu, ktora by podobny system ponukala.
Vopred dakujem za odpovede a sorry ak je to trochu oof-topic :)
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre