Lokalizácia
Formulár sa odosiela

CTM SKAUT 1.0 2022 XL trailovy bike ktorý ma cca do 3 300km, nikdy som neskakal ani nechodil do bikeparkov ale chodil som na XC najcastejsie Javorniky, Súľov, Martinky, atď....krajinkarske vozenie. vcera na asfaltke (vdaka Bohu ze na tej asfaltke a nie v terene) mi znicoho nic praskol zvar! na zadnej stavbe.  Bike je mimo zaruku. Kontaktoval som CTM vyrobcu priamo a zdielal moj problem. Reakcia: Mrzi nas to. Ak je v zaruke reklamujte. ak nie kupte si nahradny diel-mame ho ale len v ciernej farbe. 

CTM na svojom webe SKAUT aktualne profiluje:

Celoodpružený trailový bicykel, ktorý posunie tvoju jazdu na novú úroveň! 130mm zdvih zadnej stavby, overený štvorčapový systém pruženia  a geometria vyladená v spolupráci s medzinárodne úspešným CTM Racing Team. To je mix, ktorý zabezpečí stabilitu vo vysokej rýchlosti, ale zároveň obratnosť v technických pasážach. Tvoje ihrisko nemá hranice.

Ale je to v poriadku ak taký renomovaný výrobca uplne v pohode neriesi prasknuty ram na biku po 3300km a po 3sezonach ? je to okej, že pri beznom jazdeni praskne? ponukal som im aj ten diel k analyze ale to ich nezaujalo. Uprimne keby som vyrobca a praska mi ram po 3 sezonach bezneho jazdenia tak to riesim inak. zdielam aj preto aby ste tí čo máte skauta kontrolovali toto miesto a rám celkovo. CTM ma tymto sklamalo.

comment Komentáre ku fotografii
thumb_up0thumb_down

kupuj Kellys ((:

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

Rovnaky shit ako toto.. kup si nieco, co ma dozivotnu zaruku…

thumb_up0thumb_down
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up