Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Stredajšia blbá návšteva bikeparku Kotelnica. Na modrej ( bajkparková air modrá, za mna skôr červená ) je rada 3 lavíc, tretia má na dlžku tak 8 metrov a je blbo postavená, resp postavená pre skokanov, mne to stále koplo zadné koleso tak som to len v podstate tlmil.

Najprv spadol 13r chlapec, poliak, zlomené rameno, kľúčna kosť, dosť dodretý a podozrenie na otras mozgu. začal mi padať do šoku.

Dali sme ho bokom, dali do stabilizovanej polohy, naliali doňho plnú fľašu vody. Bol pri vedomí ale dosť vystrašený.  

Niektorí bajkeri len prešli okolo a nič. ani bu ani mu. Následne sa pri nás zastavil tréner z daného bajkparku a ten už volal horskú službu. 

Ani nie pár minút na to spadol 11r chlapec. ten si poranil nohu. najväčší paradox bol, že obe deti boli v bajkparku sami a bez dozoru.  Nemali žiadne chrániče, len prilby. Áno, bolo 38 stupňov , neskutočné teplo, prach a fakt sa zle jazdilo ale nemať chrániče je úplný top.

Druhá vec, ktorú nepochopím je, že mali rozviazané šnúrky. to je teraz nejaká móda ?    

Dosť ludí nechápe, prečo mám aj v bajkaprku plne naloženú ľadvinku, lekárnička, všetko čo by bolo treba, prečo mám vodu aj na ráme v bajkparku... paradoxne skor pre ostatných

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up