Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Dnes som bolna prvom vyjazde s UNNOm. Skusim popisat pocit > Ten motor je "boží" a bajk je rovnako "boží". A treaz preco. Presedlal som z bajku COBE Stereo hybrid 144. Bol osadeny motorom bosh CX5. Update 2.0 posunul vykonovy limit na 120Nm, pripomoc zostala 600%, Rezimi jazdy rovnako ostali. 750W sa neposunulo. Jazdil som ho na tychto parametroch zhruba rok. A teraz k novemu UNNO. Sysstem Avinox je dokonale prepracovany. Spusta nastaveni, ktore dokonale dovolia prisposobit bajk svojim preferenciam a ocakavaniam. Vecer pred vyjazdom som vsetko poklikal tak, aby som vedel pozuzivat hlavne TRAIL a TURBO.  110Nm a 120NM, 750W a 1000W. Nastavil som vsak aj AUTO, ktore je vlastne od cca 20% az po 90% vsetkeho co motor dokaze. Vysledok bol, ze som dnes dal tusim 64Km, cez 1200 vyskovych metrov a zostalo mi 21% baterie pri navrate k autu. Vsetko co som stupal som absolvoval po lesnych chodnikoch, sotolinovych cestach. Len kde tu kratky prejazd asfaltom. Klesania boli viac asfal. Priznam sa, Mam respekt zo sotolinovych lesnych zjazdov. Motor je neuveritelne kultivovany a celu jazdu akoby nacuval potrebam mojich noh a davkoval presne tolko pomoci, kolko som potreboval. FAMOZNE!!!! DJI urobili fantasticku pracu. Nechava aktualne vsetkych ostatnych vyrobcov morovych jednotiek v nedohladne za sebou. A to som bol presvedceny, ze mam v motori bosch najlepsie co aktualne vie technika ponuknut. OMYL. Neuveritely rozdiel medzi tymito dvoma morormi. 

A teraz k bajku. Zas porovnam s CUBOm. UNNO je v podstate sip, ktory treba brzdit. Lahkost s akym rezal teren bola az neuveritelna. CUBE by som opisal ako vyrazne tazkopadnejsi stroj. A zas. Mal som pocit, ze jazdim na dokonalom bajku. Anio zdaleka. To co sa podarilo panom v Madridskej dielni je zazrak. Jednoducho akoby som na tom bajku jazdieval uz dlhy cas. Tak jednoducho v priebehu par stoviek metrov sme boli svoji. DAKUJEM pani v UNNO factory.

A na zaver este zaopar fotiek z dnesneho vyjazdu. 

@VladoSkolka mal si pravdu, ked si mi isteho casu napisal ze AVINOX je uz uplne inde. A to si v tom case jazdil na prvej verzii AVINOXU. Kamarade, dnes som stracal rec a iba som mal chut kricat od radosti...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Foto na mape

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up