Keďže som mal problém s priebehom tlmenia vidlice na ebike, kde som ako jazdec 100+ kg jazdil trocha vyšší SAG (cca 30%) aby my riaditka na koreňoch nelámaly ruky a nižší tlak som kopmpenzoval max tokenmi čo išli (tuším 5), kde zasa na konci to bolo tvrdé ako péro po viagre :D a stred akoby nebol, tak som na základe tohto vlákna skúsil ten RampAir. Dnes som to bol prebehnúť a musím povedať že na to že som ešte moc k tomu neladil pravú nohu, tak to nie je ďaleko od pružinovej máselnice Marzocchi, čo mám na analógovom biku... :O Hlavne to má zrazu stred, čo výrazne zrýchluje jazdu v rozbitom teréne.
Popri otázkach k montáži som sa AI spýtal - či mi nedoporučí nejaký upgdrade aj na tlmič a za pár eur mi doporučila ako urobiť so sériového FOX Float X Performance verziu Elite, kde stačilo za cca 30 € vymeniť plastovú krytku za kolečko LSC - https://www.mtbiker.sk/shop/cyklistika/komponenty/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/nahradne-diely/fox-lsc-ovladac-kompresie-tlmicov-p238612.html
Čiže, dokopy total úprava už celkom slušného podvozku. Navyše to aj pekne vyzerá :-)
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre