Objednaval som uz par veci,naposledy originalnu karbonovu sedlovku pre Cannondale Synapse,ktoru mali vsade za viac ako 200€,u nich za 125€.Hoci uvadzali nerealny datum dorucenia,do 2 tyzdnov vzdy vsetko doslo,kedze som objednaval veci skladom. Tento mesiac som zacal riesit novy cestak,konkretne Bianchi Infinito 105 Di2.Cena 3750€,avsak na SK vypredane,v nemecku nejake 2ks a naskladnenie v nedohladne. Tak som si na nich spomenul a cuduj sa svete,moja velkost (55) skladom za 3114,99€! K tomu montaz a doprava s Dachser zdarma! (inak tusim nieco cez 100€).Som ani nechcel verit,ale po 2 dnoch som podlahol 😀. V utorok 8.septembra platba kartou,vedel som,ze do 4 pracovnych dni zvyknu odosielat a tak aj bolo. V pondelok 14.9. dorazil do ich logistickeho centra pri Barcelone a este v ten isty den odoslane.Sledovat sa to dalo,ale aktualizovane az ked niekam dorazil na prekladku. Vyhodou bolo,ze Dachser ma logisticke centrum pre strednu europu na Sk v Lozorne. 18.9.(piatok) dorazil na Sk a 21.9. mi ho dorucili v Snv. Prisiel v neposlodenej nadrozmernej krabici (kedze uz bol zmontovany) a ta bola este na uzkej drevenej palete.Bicykel bol dobre zabaleny,stacilo len namontovat predne koleso. Taka bola moja skusenost (v ucte na bikeinn mi dokonca nabehlo 31€ na dalsi nakup!). Moja rada-ak je to mozne,objednat len tovar,ktory ma uvedenu dobu dodania cca do tyzdna.Je sice nerealna,ale produkt je s velkou pravdepodobnostou skladom. Neobjednavat,ak to treba co najskor,na to je tu MTBIKER!
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre