Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Objednaval som uz par veci,naposledy originalnu karbonovu sedlovku pre Cannondale Synapse,ktoru mali vsade za viac ako 200€,u nich za 125€.Hoci uvadzali nerealny datum dorucenia,do 2 tyzdnov vzdy vsetko doslo,kedze som objednaval veci skladom. Tento mesiac som zacal riesit novy cestak,konkretne Bianchi Infinito 105 Di2.Cena 3750€,avsak na SK vypredane,v nemecku nejake 2ks a naskladnenie v nedohladne. Tak som si na nich spomenul a cuduj sa svete,moja velkost (55) skladom za 3114,99€! K tomu montaz a doprava s Dachser zdarma! (inak tusim nieco cez 100€).Som ani nechcel verit,ale po 2 dnoch som podlahol 😀. V utorok 8.septembra platba kartou,vedel som,ze do 4 pracovnych dni zvyknu odosielat a tak aj bolo. V pondelok 14.9. dorazil do ich logistickeho centra pri Barcelone a este v ten isty den odoslane.Sledovat sa to dalo,ale aktualizovane az ked niekam dorazil na prekladku. Vyhodou bolo,ze Dachser ma logisticke centrum pre strednu europu na Sk v Lozorne. 18.9.(piatok) dorazil na Sk a 21.9. mi ho dorucili v Snv. Prisiel v neposlodenej nadrozmernej krabici (kedze uz bol zmontovany) a ta bola este na uzkej drevenej palete.Bicykel bol dobre zabaleny,stacilo len namontovat predne koleso. Taka bola moja skusenost (v ucte na bikeinn mi dokonca nabehlo 31€ na dalsi nakup!). Moja rada-ak je to mozne,objednat len tovar,ktory ma uvedenu dobu dodania cca do tyzdna.Je sice nerealna,ale produkt je s velkou pravdepodobnostou skladom. Neobjednavat,ak to treba co najskor,na to je tu MTBIKER!

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up