Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Ahojte
Potreboval by som poradiť.
Pri každom zašliapnutí do pedálov sa ozve pukanie. Stredové zloženie bolo menené pred touto sezónou (najazdené km 3000 km). Pedále som vybral, premazal a dal späť, vyskúšal som aj nové pedále a tiež to puká. Potom som rozobral kľuky vyčistil, premazal a dal naspäť. V prevodníkoch som vybral šrúby a premazal a dotiahol. Stále to puká. Ďakujem za rady a tipy.

comment Komentáre ku fotografii
thumb_up0thumb_down

Vo vodorovnej polohe kľuk na ne rukami súčasne zatlač - potiahni. Potvrdíš, alebo vyvrátiš pukanie v pedáloch a v stredovom zložení. Ak nič nepuká, problém môže byť inde. Niečo podobné som riešil, všetko premazal a ustalo to až potom, ako som požičal bicykel kamošovi. Ten vymenil pedále, potom vratil pôvodne a problem bol vyriešený. Vlani som po ročnom pukaní reklamoval a vymenil sedadlo a problem bol nakoniec v tom, ze vyschol gel na sedlovej trubke. Teraz sa to opakuje tak po troch mesiacoch. Premažem sedlovú trubku a je pokoj.

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

To s tými pedálmi vo vodorovnej polohe a zatlačenie som už skúšal. Občas to puklo ale občas nie.

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

Obcas sa to da aj "citit" ak pukne v pedáli. Skús sa taktiež silne zaprieť bruchom o sedadlo a súčasne silno potiahnuť za riadidla. Môžeš vylúčiť praskanie v sedadlovej oblasti.

thumb_up0thumb_down
thumb_up0thumb_down

Skús dotiahnúť upinák na zadnom kolese.

thumb_up0thumb_down
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up