Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Čaute trochu som sa potrápil s 830 a Smart bike lights tak som to zosumarizoval, možno to niekomu pomôže. Veľa som čerpal tu na fóre za to díky.

Do mobilu nahrať z Google Play/Appstore Connect IQ appku, v nej si treba nájsť a nainštalovať dátové pole /Smart bike lights/. Po nainštalovaní sa v nastavení v mob. app. do konfiguračného riadku /Lights Configuration/ nakopíruje config text viď. nižšie ten vytvára podmienky ako sa bude chovať svetlo v režime S / smart /. V M /manual/ režime sa chová podľa ručne zvoleného režimu. V režime N /network/ sa chová svetlo ako je nast. v EDGE.

config text pre Edge 830

###0,73535488#5,4!Dark:2:7:1H]0Es0,r0!RADAR:1:7:1I]1]0!Brake:1:4:1A[-8!:1:0:1D=1##6,5:Varia 515!2,:-1,Off:0!1,Light Full:4!1,Light Peloton:5!1,Day Flash:7!1,Night Flash:6#0::#0:0#B3122##3#0#0

Potom je treba v Garmine nastaviť v konfigurácii displeja v profile (data screens) Smart bike lights ako dátové pole. Configi sú urobené pre 830 a 530 tku. Zmeniť config na iný Garmin alebo upraviť/doplniť funkcie sa dá pomocou programu na tomto linku. https://maca88.github.io/SmartBikeLights/

Moj funkčný config na 830 popis:

- Varia svetlo za denného svetla zhasnuté a začne blikať len keď ide auto.
- pri prudkom zabrzdení zasvieti - len keď nejde auto teda pri zhasnutom svetle
- potom za šera až tmy sa samo preklopí na day light mne sa v noci viac páči - štart blikania pri zap. aktivite, bliká stále a pri priblížení áut sa rozbliká viac. Brzda v tomto režime vypnutá.

POZNÁMKA K BRZDE: Reakcia svetla má oneskorenie pretože sa využíva spomalenie v Edge podľa GPS vypočíta sa raz za sekundu výpočtom rozdielu medzi aktuálnou a predchádzajúcou rýchlosťou.

POZNÁMKA K PREPNUTIU NOČNÉHO REŽIMU: Pri používaní sunset a sunrise začne filter fungovať len vtedy, keď sa získa poloha GPS, pretože je potrebný na výpočet času východu a západu slnka.

config na 530

###0,73535488#5,4!Dark:2:7:1H]0Es0,r0!RADAR:1:7:1I]1]0!Brake:1:4:1A[-8!:1:0:1D=1##5:Varia 515!Off:0!Light Full:4!Light Peloton:5!Day Flash:7!Night Flash:6#0::#0:0#B3121##3#0#0

Screen z mojej 830 trochu som premenoval aj tlačítka.

screen 830.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up