Lokalizácia
Formulár sa odosiela

LMS:

lowcost preto, lebo je to bicykel priamo od výrobcu za pokiaľ možno najlepšiu cenu, bez ďalších prírážok distribútora a predajcov, i keď už ani to moc neplatí... značka celkom stúpla tak si k cene dávajú väčšiu maržu, ale stále je to jedno z najdostupnejších riešení i keď pri pohľade na tie reklamacie a dlžku čakania som objednávku od nich zrušil.

To či bude aero rám rýchlejší by sa dalo riešiť tak v laboratórnych podmienkach nie pri bežnej jazde a už vôbec nie pod 40kmh pri hobby jazdcoch... kolesá spravia viac ako rám, napriek tomu i tak všetko toto je zanedbatelné pokiaľ jazdec nemá správnu aero pozíciu na bicykli a vidim to denne, borcov na aero a sedia si tam vzpriamene ako na MTBčku takže tolko celé aero.... K tým tunel testom, tie si aj tak robia výrobcovia podľa seba neobjektívne a poviem ti úprimne, ak si pozrieš stránky ktoré sa zaoberajú testovaním čo je alebo nie je aero a o koľko ti to môže pomôcť, tak rám je to najmenej čo ti spraví rozdieľ... to už viac ti urobí kombinéza a správna prilba... ale najviac stále pozícia jazdca (uhly, držanie rajdov, posed atd)

Ja som sa tiež dlho rozhodoval aký cesťák... ja jazdím aj tak MTB a chcel som cesťák ako náhradu gravelu čisto len na tréningy a dlhé trasy.... a tiež som nevidel zmysel platiť viac peňazí za niečo, čo bude rovnako rýchle, pretože aj tak záleží najviac na jazdcovi takže KOMy viem uletieť aj na tiež v číne urobenom jednom z najdostupnejších rámov CUBE... a takú váýbavu za taký smiešny peniaz neponúkal nikto iný... Ultegra Di2 12speed a 8,2kg za menej ako 3500eur... a ten rám je tak dobre spravený že už je i tak dostatočne "aero" akurát teraz po 5000km som si doprial lahšie kolesá, hlavne kvôli šprintom a kopcom, preto len 50mm výška, nevidím zmysel ťahať skoro dvojkilové 80mm výplety, opäť by som s tym nebol rýchlejším i keď je to viac "aero".... aero nie je všetko.... niekomu možno stačí také placebo aero ale kým nemá človek optimálnu hmotnosť, dokonalú stravu, natrénované tisíce km a nie je fakt pretekár tak je zbytočne zamýšlať sa nad tým.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up