Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Posed som si jemne dolaďoval. Sedlovku som posunul na lyžinách na maximum dozadu a pôvodný 35mm predstavec nahradil 60mm. Keď stojím v pedáloch tak som dosť nad predným kolesom.
Tá sedlovka by sa asi skutočne hodila s vyšším zdvihom, ale 200mm by bola na tomto ráme pri maximálnom vysunutí už príliš vysoko. Aktuálnu 150mm mám v ráme cca 3cm nad objímkou.
Rád by som sa skúsil aspoň v predajni posadiť na niečo väčšej veľkosti, ale problém je, že evidentne bežne vystavené najväčšie veľkosti nemávajú. Dnes som bol v Najšporte a Športservise a nepochodil som. Ale Santa Cruz Tallboy v XL (druhá najväčšia veľkosť) bol veľmi zhruba ako môj aktuálny bike.

Tie zdvihy sú asi pravda a viac ako 120/120 by mi nebolo treba. Nie je ale zväčša pri XC bicykloch posed práve kratší a viac skrčený? Pri väčšine geometrií, ktoré som pozeral, sa mi to tak javilo. Práve tieto skôr trailové bicykle sa mi javili "priestrannejšie".

Prihadzujem aj foto. Síce je úplne na figu, ale lepšiu momentálne bohužiaľ nemám... (Kľuky sú vodorovne)

Zatiaľ vďaka za doterajšie rady a názory.
Btw tému dlháňov som si prešiel.

Attachment:
IMG_20250529_183357611~2.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up