Nová vidlica s trochu vyšším zdvihom (160 mm ) je namontovaná,vyskúšaná-tak ako aj pôvodná zo zdvihom 150 mm má maslový,hladký chod
Dôvody na výmenu som mal dva-stále viac mi vadilo,že na čiernom e-biku je čierna vidlica s čiernymi polepmi-skúšal som zohnať šedostrieborné polepy,aby vizuálne sedeli k tlmiču,ale nikde som ich nenašiel.
Náhodou som objavil za super cenu na bike discount vidlicu,ktorá ich má tak,ako som chcel-škoda že to je verzia pre e-biky,ktorá je ešte o 200 gr. ťažšia ako pôvodná,ale čo už ...Na druhej strane je tuhá ako
Trošku vyšší zdvih je tiež fajn-mierne sa síce zmenila geometria,ale to som doladil odobratím jednej podložky pod predstavcom a vybavené-aj ten jeden cm zdvihu navyše je z kopca trošku cítiť
A na ceste sú už plášte z Tanwall bokmi-sú síce ťažšie ako Wolpack čo mám teraz,ale blíži sa zima-v tomto prípade dostala prednosť funkčnosť pred váhou
O chvíľu pridám foto z mobilu.
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre