Ja ti to reknu jinak, kdys si na bike zvyknes tak ti pak je u PRD jesli se menuje tak ci onak. Nekomu nevyhovuje zadni stavba 420 jinemu zas 405 .. proste jde jen o zvyk ! Hlavni je velikost, tak si dej v hlave do poradku co chces na tom kole delat... tak treba can can by se mi daval blme pre 16tku ram ... snad rozumis kam tim mirim )) a uprimne u nas po meste jezdi asi 5tipu na LeaderFoxech nevim jake modely. Ale kazde kolo se chova uplne jinak. Maji jine zdvihy. Od 80 - 150mm. Jdem na 24´´ ten dalsi obe na 24´´ a ti ostatni klasika.. a jestli je ten matros desnej, tak co. Hlavne kdyz je zaruka a po pravde, LeaderFox ma rozhodne min reklamaci jak treba rockmachine ale zas je na tom lip jak ty pointacky ramy !
Tak isto by som si chcel kupit nejaky ram okolo tych 3000sk co by ste mi doporucovali? som este len zaciatocnik-skusam manualy skakat zo schodov a tak...
na margo dragstar - cocaine tak tam je velky rozdiel a myslim ze v leader foxe sa uz poučili z chyb predchadzajúcich modelov. dragstar ma hlavne spevnenie pod hlavovou trubkou, širšiu zadnu stavbu takze tam vojde aj 2,5 a viac. takze za tie peniaze to pre mladikov určite stači lebo v ziline ma ten ram skoro kazdy a robia na nich kadeco a nepočul som o nejakych vacsich problemoch. takze peto5o asi toto lebo ine za tu cenu nekupis aspon nie nove a popozeraj aj bazar mozno nieco najdes.
Potreboval by som poradiť s výberom 29er rámu v cene okolo 300€. Rozhodujem sa medzi Merida Big Nine 900 2016 a Kellys Gate 10 2016. Merida je za 295€, Kellys za 270€. Pre ktorý sa rozhodnúť? Ďakujem za akúkoľvek radu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak isto by som si chcel kupit nejaky ram okolo tych 3000sk co by ste mi doporucovali? som este len zaciatocnik-skusam manualy skakat zo schodov a tak...
Potreboval by som poradiť s výberom 29er rámu v cene okolo 300€. Rozhodujem sa medzi Merida Big Nine 900 2016 a Kellys Gate 10 2016. Merida je za 295€, Kellys za 270€. Pre ktorý sa rozhodnúť? Ďakujem za akúkoľvek radu.
http://www.merida.sk/horske-bicykle/bignine-900-0
http://www.kellysbike.com/SK/bicykle-2016/horske/hardtail-29/gate-10