alebo nasiel som na nete Author Cyklopočítač A-Cat 8 a Author Cyklopočítač A-Cat 5, ale iba na ceskych strankach tu. nenasli by ste ich na nejakej sk stranke, aby sa dal objednat?
dik
v kosickom cykloobchode toly ktory je dovozcom authora predavaju vsetko co najdes na uz spominanej stranke author.sk. ak to nemaju na predajni, do tyzdna to tam mas. v cene aka je na stranke author.sk. tzn ak je na stranke author.sk ten computer, da sa tam kupit.
hej, ten som uz pozeral, ja viem ze je to vlastne to iste, len kamosovi ktoremu to pozeram sa akosi nelubi
on si chce kupit tento: copyrightwww.veloshop.sk www.veloshop.sk
19 funkčný - drôtový pristroj určený pre športovo založených bikerov, ktorí požadujú jasné a rýchle informácie. Prehľadný trojriadkový displej. Two-in-one znamená, že svoj komputer použijete pre svoj cestný i horský bicykle.
Cyklo funkcie (12)
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Porovnanie aktuálnej a priemernej rýchlosti
Automatický štart/stop
Denná vzdialenosť
Celková vzdialenosť (bicykel 1 a 2)
Two-in-one systém
Denný čas jazdy
Celkový čas jazdy (bicykel 1 a 2).
Ostatné funkcie (4)
Jednoduché ovládanie funkcií (3 tlačidlá)
Hodiny
Univerzálny Twist-klick systém upnutia na riadidlá
Power-down šetriaci režim. Kadencia - voliteľné funkcie (3)
Aktuálna kadencia
Priemerná kadencia
Maximálna kadencia (potrebný prídavný senzor)
neviete nieco o nom? a ked je tam ta kadencia, dufam ze nebude ten senzor na zadne koleso alebo hej?
hmm kadencia je kablova a uchytuje sa takym sposobom ze magnet das na kluku ho uchytis cez eska pasku a senzor (primac) uchytis na ram nikde na spodnej ramovej trubke zalezi od vyrobcu ako to specifikuje v navode... A kadencia sa myslim musi dokupit (kabelaz) a v tachaci mas iba moznost merania kadencie ale nie som si isty ci je to tak...
mam taky problem. mam ten tachac author, namontoval som si ho na novy bike a ide mi len aktualna a maximalna rychlost. nic ine mi nejde-ukazuje len nuly. skusil som ho aj resetovat a furt to iste. neviete cim to moze byt?
mam taky problem. mam ten tachac author, namontoval som si ho na novy bike a ide mi len aktualna a maximalna rychlost. nic ine mi nejde-ukazuje len nuly. skusil som ho aj resetovat a furt to iste. neviete cim to moze byt?
Treba ho nastavit do modu- AUTO (to neviem presne ako sa robi, ale v manuale to musi byt napisane, zasvieti ti taky malicky napis auto) vtedy sa spusti po roztoceni kolesa, alebo si ho manualne musis pustit tym pravym tlacitkom (start/stop)
a este jeden problem: aku velkost kolesa tam mam nastavit? meral som to tak, ze som si nakreslil ciaru na zem, presiel som od ventilu po ventil a odmeral som vzdialenost, bolo to 2045mm. tak neviem ci tam mam nastavit tolko alebo menej. tu je tabulka z manualu: copyrightimg134.imageshack.us img134.imageshack.us
dik
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dik
http://www.author.sk/verbal/327/
a na ceskej toto:
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi/&cid=568
diki za odpovede
ja som taky stastny ze som tu vec stratil a ty to ides kupovat? inak keby si chcel kabelaz sa ozvi
http://www.cykloshop.sk/product_info.ph ... ts_id=1013
on si chce kupit tento:
19 funkčný - drôtový pristroj určený pre športovo založených bikerov, ktorí požadujú jasné a rýchle informácie. Prehľadný trojriadkový displej. Two-in-one znamená, že svoj komputer použijete pre svoj cestný i horský bicykle.
Cyklo funkcie (12)
Aktuálna rýchlosť
Priemerná rýchlosť
Porovnanie aktuálnej a priemernej rýchlosti
Automatický štart/stop
Denná vzdialenosť
Celková vzdialenosť (bicykel 1 a 2)
Two-in-one systém
Denný čas jazdy
Celkový čas jazdy (bicykel 1 a 2).
Ostatné funkcie (4)
Jednoduché ovládanie funkcií (3 tlačidlá)
Hodiny
Univerzálny Twist-klick systém upnutia na riadidlá
Power-down šetriaci režim. Kadencia - voliteľné funkcie (3)
Aktuálna kadencia
Priemerná kadencia
Maximálna kadencia (potrebný prídavný senzor)
neviete nieco o nom? a ked je tam ta kadencia, dufam ze nebude ten senzor na zadne koleso alebo hej?
Treba ho nastavit do modu- AUTO (to neviem presne ako sa robi, ale v manuale to musi byt napisane, zasvieti ti taky malicky napis auto) vtedy sa spusti po roztoceni kolesa, alebo si ho manualne musis pustit tym pravym tlacitkom (start/stop)
dik
ved presne taky obvod mas aj v tej tabulke.
nic sa neboj, odmeral si to, tak to bude tolko a smelo to mozes nastavit