Zdravím . Predal som vidlicu Suntour a kupil som si druhu Suntour XCm. Nasadím ju na bike a strašne sa kyve tá dolná časť rámu . Všetko to lieta. Čo tam treba dať aby sa to nekyvalo alebo tak .. poraďte !
spodní kroužek hlavového složení, který pravděpodobně zůstal na původní vidlici, pokud ho nemáš, tak tě bohužel čeká nákup nového hlavového složení, tak nějak to vypadá když si člověk nezjistí jak postupovat při výměně vidlice
Chcem sa pítať či bi to bolo dobre hneď prejsť z vidlice Marzocchi DJ 3 80mm na DURO FR 20 160mm
nebude to mať niejaki vplyv na bicykel? Za informacie Ďakujem
juraj: aký máš ram?predpokladám že nejaký ultra streeťak a naň by som fakt nedával viac ako tých 80,možno max. 100mm
vplyv je ten,že ti to praskne,bude to neobratné,neohrabané,taký chopper proste...chce to vymeni´t asi aj rám DJexpres: ja by som tam vklude dal napr. tú 160ku...1-2cm je nič...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dala by sa na bike ktorý má hlavovku voči rovine v uhle 69 stupňov, použiť vidlica so zdvihom 160mm? díky
ak to má byť na tvoj bajk,kľudne tam tú 160mm vidlu daj(ak tam je teraz 150mm)
navyše,treba si uvedomiť výšku vidlice...napríklad Duro FR20 160mm je rovnako vysoké ako Domain 180mm
nejaké výšky sú aj tu:
http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=470024
http://www.pvdwiki.com/index.php?title=Suspension_Fork_Geometry_Info
Vďaka, chcel by som niečo dobré s hrubšími nohami a vyšším zdvihom... preto ma to zaujíma
Tak som to čekoval
Moja 32Talas150 má 529mm
36Fox 160mm - 545mm
36Fox 170mm - 555mm
40Fox 180mm - 545mm
nebude to mať niejaki vplyv na bicykel? Za informacie Ďakujem
vplyv je ten,že ti to praskne,bude to neobratné,neohrabané,taký chopper proste...chce to vymeni´t asi aj rám
DJexpres: ja by som tam vklude dal napr. tú 160ku...1-2cm je nič...
Porosil by som link tej vidlice DJexpres