Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
"Osobna sloboda konci tam kde zacina sloboda ineho." volne by som to prelozil ako ano mas pravdu, ale ked nerespektuje jeden zakon potom mozno ani iny, a iny ... a ako k tomu pride vodic (ale hoc aj iny cyklista ktoremu taktyo vbehne do drahy, lebo nahoda je svina a upokojovat sa tym ze mne sa nieco take nemoze stat je nezodpovedne) ked napr. hoci pri obchadzani aj s dodrzanim odstupu rozkyve daneho cyklistu ktory spadne a porani si hlavu .... v horsom pripade mu to prisiju, v lepsom pripade bude nevinny, ale psychicky mu to neprida v kazdom pripade. A ked raz zakon tu prilbu nosit je tak ju mas nosit bez ohladu na to ako frajersky sa citis. V opacnom pripade si vybuduj vlastne cesty a jazdi na nich bez prilby hoc aj od rana do vecera. To je moj sukromny nazor. Nikomu neberiem ten jeho ale zakon je zakon.
PS : Ja by som tu prilbu nosil aj keby to zakon neprikazoval.
P.S. Ja tiez nosim prilbu stale
Koli 25 km by som ani bike nevytiahol z bytu.
Vdaka za rady
Je to zjazdne v pohode? Kadial je zaciatok? Popri Ruzine alebo tou druhou stranou? Je to nejaka znacka alebo treba GPX. Dik za info.
zjazdne to je no ja som dost tlačil predsa len niesom DH extremista a ani uphill dupač
PS: adapter na solarstormy a ine svietenie ma 8.4V a tych amperov kusok viac, to je pre mna nepouzitelne
Trošku káblikov a máš to.
B: nemam predradny odpor
C: nemam volny okruhly konektor a pchat dovnutra do zariadenia odizolovane konce kablikov je take no...
Riesenim je pouzit USB nabijacku k mobilu (0.85A by nemal byt problem), ale tiez sa mi nechce pitvat kvoli tomu kabel a znicit nabijacku, ktoru mam kde pouzit.
To uz fakt za 6 eur uni adapter, len skoda ich davat mozno zbytocne, kedze ten adapter nemam kde inde vyuzit.
A sme uz OT, ked tak plis niekto SS, ze ma take daco doma. Este raz vdaka
Vacsina zjazdna, zopar strmých vyslapov ale krátkych, zopar narocnych technických (strmých, kamenistych) usekov, este kratsich.... Zaciatok od mosta po zelenej, z priehyby pod Sivcom na Sivec a potom spat na luky,
z luk pod sivcom cez Bradlo na Drienkovu skalu (je tam drevena smerova tabula a znaceny cerveno/bielou naucny chodnik). Drienkova skala v opacnom snere je prilis strma.
Ten navrat k mostu to bola len alternativa aby som nesiel to iste - na vrchu cesta konci a potom treba prejst na spodok luky mierne vpravo potom volnym lesom asi 100m na inu cestu ktora je uz ok. (tento usek nie je znaceny, treba vediet kam ist)
hupíky je 5 ka okolo Drobnej