Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Novinka -18% Raymon Territ Ultra 28 bicykel, reseda green/mint
od 1 799 €
-18%
MOC 2 199 €
Akcia -38% Rock Machine Gravelride CRB 900 AXS 28 bicykel, stealth black
2 799 €
-38%
MOC 4 499 €
-21% Titici REVO 28 bicykel, mostarda yellow glossy/olive green glossy
4 499 €
-21%
MOC 5 699 €
Novinka -14% Corratec Allroad Travel 1 28 bicykel, orange red/black/red
1 199 €
-14%
MOC 1 899 €
Rock Machine Gravelride CRB 700 28 bicykel, matte sand/black
od 1 969 €
MOC 2 449 €
Mozno raz dijckov slombagrik zavita aj tam.
takto, ako pise muffin, potrebujeme dokoncit co sme rozkopali, aby sa niekto nespadol na rozrobenom lesmire. kazde ruky a vsetky napady vitame!
vlastne vitate, lebo sak kto po tom bude jazdit?
Ale mal by to byť primárne jednosmerný trail smerom dole...
Vsak po nejakych sto metroch po zelenej mas zvaznicu dolava ktora Ta dovedie na zltu pod kopec pravdy
Snad nepotrva dlho a budeme sa presuvat aj tymto smerom. Zatial mame plne ruky prace s tym, co sme zacali. Mozno by bolo dobre, keby tych ruk bolo viac, ale to hadam tiez bude postupne. Uvidime, co prinesu dalsie roky.
No ano, su tam dve cesty, mozno si to budem musiet prejst znova pretoze ked som to isiel pred rokmi (maj 2010) tak to bolo nevyjazdene a dost zapadane konarmi. Na ten vyjazd si pamatam presne, na konci jednej z tych ciest sa objavil paradny chodnicek ktory ma zaviedol priamo do brlohu bezdomovcov ktori najprv utisili vsetkych prov a potom sme trochu podebatovali. Na vrchu kopca som stretol Flinkera ktory ma zobral so sebou na maly vyjazd. Ach to boli casy... Nostalgia.
Edit nespravil som, nepridávam sa.
Pomôžte nám nakopiť prostriedky na kúpu fúkaču, pomocou ktorého budeme čistiť Vaše traily, aby sme všetci jazdili bezpečnejšie.
Podporiť zakúpenie fúkača a iného materiálneho zabezpečenia pre KE.CY môžete formou peňažného daru na účet občianskeho združenia KE.CY - košické cyklotraily 2400887746/8330.
Aby bol každý príspevok riadne a transparentne zaevidovaný je potrebné do správy pre prijímateľa uviesť text - DAR 2015 mailový kontakt (DAR 2015 [email protected])
Ak potrebujete darovaciu zmluvu, stačí požiadať na [email protected]
Všetky príspevky nad 20 euro budú odmenené sadou nálepiek a meno darcu bude napísané na fúkači a na večnosť!
Ďakujeme za podporu!