Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
Akcia -15% Karpos Dinamico Octa dámske tričko, mountain spring/vulcan
44,99 €
-15%
MOC 81,99 €
Výpredaj -12% icebreaker 125 ZoneKnit™ Merino Blend tričko, Jet Heather/Black
60,99 €
-12%
MOC 76,99 €
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
-7% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, orchid/lilac/ink
80,99 €
-7%
MOC 89,99 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Výpredaj -29% Viking Fusion set dámskeho termoprádla, blue/purple
41,99 €
-29%
MOC 64,99 €
Chcem to nad dres + navleky pri pocasi 12 az 20 stupnov hlavne pri zjazdoch a ked bude fukat neprijemny studeny vietor...
Idealne pouzitie napr. takeho spodneho tricka je na pretekoch vdaka comu mozes mat na tom iba dres - teda ukazes loga sponzorov
Uz davnejsie som sa zamyslal nad (ne)zmyselnostou toho vyrobku. Pod bundu je to zbytocne resp. zle - zbytocne znizuje priedysnost.
Je to alternativa k variante dlhe funkcne tricko alebo dlhy dres + vesta. Lenze v praxy nepouzitelna, lebo traky by mali ist nad nu, co by vyzeralo blbo.
Okolo 15C nosim dlhe funkcne tricko + vesta, okolo 10C dlhe funckne tricko + WS active shell tenka bunda.
Problem bol ze okolo 12C mi bolo v bunde teplo a bez nej zima na ruky pri zjazdoch. (A nechcelo sa mi stale odopinat rukavi, aj ked ich ma odopinacie, co sa hodi).
Poriesil som to tymto: http://www.goreapparel.com/gore-bike-wear/men/base-layers/base-layer-windstopper-shirt-long/UWSHML.html?cgid=gbw-men-geartype-jerseys-long-sleeve&dwvar_UWSHML_color=9201&start=11
a na to kratky dres (dal by sa pouzit aj dlhy dres).
Spokojnost, len musim este doriesit ochranu na krk - fuka nan, lebo som si neuvedomil, ze vesta aj bunda maju golier a nie je len na ozdobu. Odporucam teda kupit radsej rovno toto: http://www.goreapparel.com/gore-bike-wear/men/base-layers/base-layer-windstopper-turtleneck/UWTNSP.html?cgid=gbw-men-geartype-baselayers&start=1&dwvar_UWTNSP_color=9201
Jedine negativum je cena, obcas sa da aj na akciu narazit.
Uz davnejsie som sa zamyslal nad (ne)zmyselnostou toho vyrobku. Pod bundu je to zbytocne resp. zle - zbytocne znizuje priedysnost.
Je to alternativa k variante dlhe funkcne tricko alebo dlhy dres + vesta. Lenze v praxy nepouzitelna, lebo traky by mali ist nad nu, co by vyzeralo blbo.
ja to tricko s WS mam a pouzivam to v case ked by bolo treba vestu, ktoru nemam...
cize trciko s WS a na to kratky dres... ak je chladnejsie tak pod vsetko este base layer bez rukavov...
da sa s tym jazdit, jedine co by som doporucil tak kratky rukav... lebo uz navleky naruky sa nedaju pouzit.. (moc sa potia ruky potom)...