Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
no nevadi, najprv som sa vytrapil s vetrom od roboty az po technicke sklo potom pohoda az po ten usek kde sa vyblaznili lesaci, chvilu som s tym bojoval a nadaval, potom som hodil bike na chrbat a pokracoval v nadavani
inak pritomnost zapratavaca na Cerovke potvrdzujem, cast uz bola odhadzana, ale ked niekde nieco ostalo, boli to zvacsa par cm hrube konare a papeky...dusevny atlet podal skvely vykon
Dnes som siel chvilku po rohatke (podla gpska kedze som sa na to napajal z lesa) a bol som v soku ake je to strme takto napeso a sranda bola ze som tam videl asi 7-8 ludi a nikto nemal bike
A prosim vas ako sa od veroniky ide hore na cerovku po Ccku tak namiesto do zatacky sa da ist rovno. Chodieva tade niekto? Ja som sa tam dostal napeso od lamaca nejako a dost ma to zaujalo.. len si nie som isty kam to vedie a ako dlho je to take pomerne mierne a prejazdne
chvilu je to mierne, potom trosku narocnejsie, ale nie neslapatelne. a usti to hore na zvaznici - tusim greenbike. da sa tam ist dvoma alternativami, ale naposledy to bolo dost zapadane. jo a teoreticky podla ita sa tade da dostat aj na zaciatok cerovky - len na to treba motorovu pilu a ine tazke naradie to je tretia alternativa
Nic tam nie je /bikove/ .. len si obidete kopec z inej strany po horsej ceste, dalej sa to zdviha prudsie. Ale niekde treba zacat s exploraciou. Inak presne na tom mieste, kde je zakruta je vlavo hore povodny polovnicky chodnik, ktory nad potom smeruje dalej hore. Pred 5 rokmi bol prevazne aj zjazdny, ak nepocitam drobne stromceky vo vyske 20cm. Zial, ide cez 2-3 debry, takze tazko pouzitelny. Potom dalej napravo hore je dalsi uz nepouzivany chodnik. Kedysi sa to hore asi aj spajalo. Je tam , alebo aspon bolo pekne zakutie, tiche a zaujimave stromy. Sem tam diviaky.
Ka dneska takmer 60km a celkom pohoda na to ze je februar. Na niektorych usekoch grip o ktorom sme počas leta len snivali A neviem čo sa deje ale dneska som stretol asi 4ks e-bajkov z toho jeden ma predbehol na stúpaní na Kačín od Lamača velkym štylom. Z trucu som ani neodzdravil
Kazdopadne napeso to tam je zaujimave dlho som sledoval trasu co vyzerala ako keby tam siel lto explorovat ale nakoniec som zistil ze to boli srnky nejake
A neviem čo sa deje ale dneska som stretol asi 4ks e-bajkov z toho jeden ma predbehol na stúpaní na Kačín od Lamača velkym štylom. Z trucu som ani neodzdravil
Detto mňa dneska na Červený kameň len som začul take bzukanie že čo je? A tu zrazu e-biker. Skoro ma vystrelo . Aj tak ma to nepresvedčilo .
EDIT: a este sa mi podarilo na Jezusovom brode otestovat Sealskinz ponozky. Funguju fajn. Nohy som mal suche aj ked mi este dobru chvilu pri slapani postupne vytekala voda z tenisiek.
Ja mam nejaky brod? Myslis ten na Pedal traile pri Spariskach, kde som sa pri prvom pokuse zaboril po naboj? Ked som tadial siel posledne, tak som zvolil nejaku lepsiu stopu a presiel som to uplne v pohode.
Nevie niekto v akom stave je les je v okoli pajstunu?
sice len napeso ale blato nebolo. kusok pajstuntrajlu som si dal peso a bol zjazdny bez blata.
okolo 9.30 bolo celkom slusne vidno Alpy od krematoria. nez sme vysli na Pajstun opar ich zakryl
..
A prosim vas ako sa od veroniky ide hore na cerovku po Ccku tak namiesto do zatacky sa da ist rovno. Chodieva tade niekto? Ja som sa tam dostal napeso od lamaca nejako a dost ma to zaujalo.. len si nie som isty kam to vedie a ako dlho je to take pomerne mierne a prejazdne
ja som tade minuly rok jazdieval, lebo uz ma nudil ten klasicky vyslap. Je to v pohode, len v jednom useku dost strme, ale najlahsi prevod to zvladne. Hore ale vyjdes na zltej znacke, takze ak chces ist na cerovku, tak treba potom este zist kusok nadol.
sice len napeso ale blato nebolo. kusok pajstuntrajlu som si dal peso a bol zjazdny bez blata.
okolo 9.30 bolo celkom slusne vidno Alpy od krematoria. nez sme vysli na Pajstun opar ich zakryl
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A prosim vas ako sa od veroniky ide hore na cerovku po Ccku tak namiesto do zatacky sa da ist rovno. Chodieva tade niekto? Ja som sa tam dostal napeso od lamaca nejako
edit: brudy ma predbehol.
Detto mňa dneska na Červený kameň len som začul take bzukanie že čo je? A tu zrazu e-biker. Skoro ma vystrelo . Aj tak ma to nepresvedčilo .
Ja mam nejaky brod?
nazivo vyzera este lepsie
okrem toho par foteciek
sice len napeso ale blato nebolo. kusok pajstuntrajlu som si dal peso
A prosim vas ako sa od veroniky ide hore na cerovku po Ccku tak namiesto do zatacky sa da ist rovno. Chodieva tade niekto? Ja som sa tam dostal napeso od lamaca nejako
ja som tade minuly rok jazdieval, lebo uz ma nudil ten klasicky vyslap. Je to v pohode, len v jednom useku dost strme, ale najlahsi prevod to zvladne. Hore ale vyjdes na zltej znacke, takze ak chces ist na cerovku, tak treba potom este zist kusok nadol.
ono bolo ich vidiet aj skor