Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
canopus mam ten motor na sx4 4x4. tam sa mi zda byt v pohode. ale to je o par sto kg lahsie auto. asi len testovaciu jazdu a uvidis. tiez sa mi velmi paci.
no je to v mojom hladaciku, asi posledna atmosfera za rozumnu cenu a aj by mala pripominat dynamiku mojho saxa ...aj ta spotreba v testoch sa zda neuveritelna...
chmeliak mne 4x4 je nanic: co znamena o par 100kilo lahsie auto? nejak som nepochopil : testovacku uz mam vybavenu u jedneho cyklistu z LV polzt0350 cx3 a cx5 su uz pekne predrazene mrchy: hlavne na servisoch so suzuki sa da dohodnut,ze si vies nosit vlastne veci, kolega s mazda a druhy s mitsu ani za toho boha v 3och servisoch im nedovolili
tak potom neviem,ako to je...ale ja osobne CX5 na 100% kebyze mam zbytocnych naviac prachov: auto investicia ani nie je...
Nová Vitara je podarené auto, aj v testoch dopadla veľmi dobre, má spoľahlivý motor s reťazovým rozvodom, ešte z tej generácie, že len meníš olej a filtre.
ja zatial neplanujem dalsie auto, do buducna by som rad nejaku stvorkolku, ale urcite jazdenku kedze mam tatka mechanika a servis ma na starosti on
vzdy som mal slabost pre subaru a ani mitsubishi by mi nevadilo
no je to v mojom hladaciku, asi posledna atmosfera za rozumnu cenu a aj by mala pripominat dynamiku mojho saxa ...aj ta spotreba v testoch sa zda neuveritelna...
videl som teraz na motosalone cez vikend nazivo tu cx3.... okrem dynamiky to aj ma velkost toho Saxa
mne sa nova vitara paci ale mam pocit ze ju vyrazne zmensili a ziskala take, zenskejsie tvary.... kedysi okolo r.2000 sa o toyote rav hovorilo ze babske suv...a s odstupom casu si myslim ze to bolo dost blizko k pravde. mozno do roka dvoch kupim kugu, uz dlhsie sa mi paci, mestske male nenapadne suv, musim este zistit kolko zere.
Kolega chcel Kugu a predavač ktorý mu predal už zopár áut predtým ho odhovoril s tým že sa vyrábajú v Indii a majú veľa nespokojných zákazníkov. A následne mu predal CX3.
ta kuga je teda v plane, ale teraz mam objednany novy 7miestny s-max ako som uz pisal a kedze som na webe natrafil na fotku uplne totozneho vozu (no volant bude samozrejme na druhej strane) tak sa s vami podelim ako bude vyzerat ked v aprili-maji cca dofici. moj bude mat disky v ciernom metalickom laku graphite, inak presne to iste co vidite na fotke (2.0 tdci, automat, 210koni, biturbo, sport packet)
bike zvyknem vozit v aute to je druhy dovod preco prave s-max (aj teraz jeden mam a spoko), a prvy dovod je ze sa nam stale rodia deti a na 5miestne auto ich uz je privela )) ....samozrejme kombinacia "ist niekde s rodinou a bikom" zatial odpada, mozno budem uvazovat nad bike nosicom na gulu (ktoru moje auto mat nebude, lebo 'sport packet', ale v summite mi to vraj dorobia )
cx3 je male......som veeelmi zvedavy na tu vitarku......zajtra budem v "zamestnani" tuho rozmyslat nad nou
mat zbytocne prachy,tak beriem S-MAX, aha kolega hore ma predbehol
Asi týždeň dozadu som videl naživo nový Galaxy a vyzeral super.
Pri S-maxe si niesom istý tým čumákom - nejako mi tam proporčne nesedí, ale keď budú prachy, tak pri ňom aj tak skončím. Je to auto ktoré mi momentálne na trhu najviac vyhovuje .
Ten novy s-max je teda velky fesak;-).Ja mam 2011-ku a tiez sme ho kupovali koli rozmnozovaniu;-) a kociku,odrazadlu... A hlavne zlozim sedacky a dva biky sa tam vmestia bez rozkladania.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja sa pytam: mate niekto Suzuki Vitaru 1.6 VVti? zacinam rozmyslat nad niecim a docela sa mi paci
pol zt0350 cx3 a cx5 su uz pekne predrazene mrchy: hlavne na servisoch
tak potom neviem,ako to je...ale ja osobne CX5 na 100% kebyze mam zbytocnych naviac prachov: auto investicia ani nie je...
vzdy som mal slabost pre subaru a ani mitsubishi by mi nevadilo
videl som teraz na motosalone cez vikend nazivo tu cx3.... okrem dynamiky to aj ma velkost toho Saxa
v papieroch 72kw...je to vts alebo vtr, vsade inak pisu...kazdopadne namerane uplne ine parametre ako ma vtr 72kw....
bike zvyknem vozit v aute to je druhy dovod preco prave s-max (aj teraz jeden mam a spoko), a prvy dovod je ze sa nam stale rodia deti a na 5miestne auto ich uz je privela
mat zbytocne prachy,tak beriem S-MAX, aha kolega hore ma predbehol
Pri S-maxe si niesom istý tým čumákom - nejako mi tam proporčne nesedí, ale keď budú prachy, tak pri ňom aj tak skončím. Je to auto ktoré mi momentálne na trhu najviac vyhovuje .