posledný komentár: 9. 5. 2026 o 15:33
posledný komentár: 9. 5. 2026 o 15:33
-16% ORTOVOX 185 Rock'N'Wool Zip Neck dámske tričko, dusk rose
od 91,99 €
-16%
MOC 129 €
-12% X-BIONIC Invent Graphics dámske tričko, white/grey/light grey
od 75,99 €
-12%
MOC 99,99 €
-14% Devold Duo Active Merino 205 Zip Neck dámske tričko, marsala
61,99 €
-14%
MOC 93,99 €
Výpredaj -23% Devold BREEZE MERINO 150 dámske tričko, beetroot
67,99 €
-23%
MOC 91,99 €
-18% Bergans of Norway Inner:Pure Merino Half Zip tričko, navy blue
63,99 €
-18%
MOC 97,99 €
Akcia -12% Castelli ANIMA FLOW dámsky dres, žiarivá ružová/ibišteková
od 59,99 €
-12%
MOC 79,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
minus - nabija sa to max 500mA prdom takze 5-6 hod kym sa to nabije skusal som aj z notasu , aj nabijackou 1,5A ale nepustilo tam viac
mobil mam xperiu P (1350mAh ) a ked je baterka pod 10% tak sa to blokne (asi je tam vacsi odber ) a nespusti uz nabijanie kym ho nedate na par sekund na zdroj , nad 10% uz nabija mobil normalne - 1,5 hodky asi , hned po pripojeni vsak zhasne jedna diodka
plne nabite to dokazalo dobit mobil z 10% na 100% , a este raz z 10% na 75% , co celkom ujde , take dve nabitia ked dam baterku na 25% by to mohlo zvladnut ,
ved uvidim, tento tyzden este poskusam, keby to blblo vratim nazad
Stoji to 10e, kapacita realne tych 5600mAh, nabije to 2x Samsung Galaxy S4, co ma 2600mAh bateriu. Je to LiPol, vazi do 100g, cylindricke, pekne do batoha vlezie. S prislusnymi konektormi si tym nabijam mobily a GPS logger. Predavaju k tomu nadstavec svetielko na USB
alebo by som potreboval zistit ci sa da nejak manualne upravit trip distance, nechtiac som to vymazal
http://www.lidl-service.com/static/81231864/97799_CS_SK.pdf
tu je link
http://www.lidl.cz/statics/lidl-cz/ds_doc/Brozura_fitnes_IP.pdf
pre nas podstatna je strana 30 - do konca
Cyklo akcia zacne 12.marca (aspon v Česku), o stojane zatial ale ani reč
potom to co nerpedaju predavaju asi aj v rakusku, lebo ak sledujes lidl.at, tak vacsina akcii je zhodna so SK nielen co sa tyka tovaru ale aj cien..
v podstate sú zhodné po celej Európe.. raz si pamätám, že v UK mali na letáku to isté čo u nás..a ceny vychádzali +- rovnako