mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Vitaj ,po 3.rokoch si sa odvážil prispieť
Kludne si mohol ísť Maguru , ja som na nej dnes bol a bola úplne suchá , sneh len sem tam vedľa cesty.
No nazdar
No nevadí, Maguru dam nabudúce, aspon Vyšehrad mam tento rok za sebou. Aj tu bolo sucho, len hreben na 4 chotáre bol zabalatený od dažda, ale pohoda. Nezablatený bajker, nieje bajker
Mato ty gauner to ti trvalo nez si sem napisal. Ja uvazujem ze ak vyjde pocko dal by som si hreben Strazovskych vrchov, ale niesom si celkom isty.
Buduci tyzden az na pondelok mam rannu tak by sme mohli dat nejaky spolocny biking secia.
Brayen: Skus do google natukat meniskus. Nevravim ze by si mohol mat tento problem aspon sa ale dozvies co vsetko v kolene je a co by to mohlo byt. Aj ja som si googlil ked som mal vodu v kolene a isiel som k doktorovi.
Moju priatelku tiez pycha v kolene ked sme na ture, ale len ked ideme dole kopcom, skoda ze aj u teba to tak nieje.
Diky Chris za radu Ale som včera na to pohádzal šelijaké géliky a neska ráno je to už ok ...Treba ale ešte testnúť na biku, ale dúfam že to bolo jednorázové
Nespamujeme tu, Brayenn!!
No aj mne sa už koneeeeeečne črtá bike doma!! Ale budem sa tešiť až keď ho budem mať už v pivnici Potom cez víkend niečo určite podnikneme!! Hádam už aj so mnou
Ejj chlapci, chlapci vino je len pre skusenych muzov... Brayen som myslel ako obklady.
Cez vikend mam rannu ale zajtra mam v plane dat hreben Strazovskych vrchov od Fackovskeho sedla az po Bojnice, ufam ze sa mi bude chciet a ze sa mi to zadari. Od Fackovskeho po Maguru sa da povedat ze je to premna neznama. No uvidime.
Neprida sa niekto?
No konecne ide net, to bola doba. Hreben Strazovskych vrchov mam uspesne prejdeny a mozem vrelo odporucat. Na hrebeni je par tlaceni ale tie zjazdy a ine vecicky na hrebeni to som ani necakal. Super jazda. Cisty cas 6:50 inak od 8 rana do 18:30 vecer. Dalsi hreben na rade Kremnicke vrchy. Neskor pridam aj fotocku
Mal som 3 keksiky (jeden som si este nechal keby ta stretnem na Magure) ale mal som aj jeden chlieb s klobasou.
A co dnes borci, chcem ist na bike ale nemam s kym, neprida sa niekto?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kludne si mohol ísť Maguru , ja som na nej dnes bol a bola úplne suchá , sneh len sem tam vedľa cesty.
No nazdar
No nevadí, Maguru dam nabudúce, aspon Vyšehrad mam tento rok za sebou. Aj tu bolo sucho, len hreben na 4 chotáre bol zabalatený od dažda, ale pohoda. Nezablatený bajker, nieje bajker
Buduci tyzden az na pondelok mam rannu tak by sme mohli dat nejaky spolocny biking secia.
Brayen: Skus do google natukat meniskus. Nevravim ze by si mohol mat tento problem aspon sa ale dozvies co vsetko v kolene je a co by to mohlo byt. Aj ja som si googlil ked som mal vodu v kolene a isiel som k doktorovi.
Moju priatelku tiez pycha v kolene ked sme na ture, ale len ked ideme dole kopcom, skoda ze aj u teba to tak nieje.
A kam by si chcel ísť cez víkend Chris
No aj mne sa už koneeeeeečne črtá bike doma!! Ale budem sa tešiť až keď ho budem mať už v pivnici
A kolko litrov ho treba vypiť, aby ma neboleli kolená ?
Cez vikend mam rannu ale zajtra mam v plane dat hreben Strazovskych vrchov od Fackovskeho sedla az po Bojnice, ufam ze sa mi bude chciet a ze sa mi to zadari. Od Fackovskeho po Maguru sa da povedat ze je to premna neznama. No uvidime.
Neprida sa niekto?
Edit: koľko keksov si mal nabalených keď si šiel cez 10 hodín?
A co dnes borci, chcem ist na bike ale nemam s kym, neprida sa niekto?