Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
, to len aby na poriadku všetko bolo
edit: vlastne čo to píšem, podľa Stravy sa po novom volá: "Polovnicky DH - Strapaty1"!
takze to gpxko, co si tu uploadol, nie je spravne, ci ano? bol som tam len 1x, ale urcite som neslapal 400m hore po zltej znacke. ked dobre pamatam, tak trail pokracoval za tou krizovatkou so zltou plynule dalej
GPXko nie je dobre - nepouzivat ako trasu.
miestne pomery su len po hranice mtbiker. ostatni nemaju odkial vediet, ze jeden bajker ho "objavil" v ramci tohto fora a zazil sa jeho nick. aj predtym sa to zvyklo volat polovnicky (nie DH) aj teraz mimo komunitky je to polovnicky. samozrejme polovnickych je vela, takze je to nejednoznacny nazov.
ked rozpravam s otcom o hubach, tak nepouzijem predsa michalkov, ale polovnicky (on zas ma navyse pojem jedenast a pol, to je kilometrovnik na jednej zatacke smerom na jahodnu, kde zvykol parkovat), kedze po tom chodniku chodieval daleko skor, mozno aj predtym, nez michalko vobec sedel na bajku...
Navyse je za tym nazvom "pribeh" a to ho robi zaujimavejsim. Ludia maju radi pribehy, a ak sa budu v buducnosti nase vnucata pytat, preco sa ten chodnik tak vola, budeme im mat co povedat.
ostatne je akceptovatelne, pribehy/emocie treba, taka je vacsina ludi
Ludia zbytocne horedole bludia a vecne sa pytaju kade maju ist. A netvarme sa, ze tam ten chodnik nie je, ked tam proste je. Polovnici ho mozno niekedy dokazali vychodit, no tych uz stretavam len v doline na terennom Mitsubishi, ked vozia material na stavbu posedov. Dnes to tam zije vdaka bajkerom.
Navyse je za tym nazvom "pribeh" a to ho robi zaujimavejsim. Ludia maju radi pribehy, a ak sa budu v buducnosti nase vnucata pytat, preco sa ten chodnik tak vola, budeme im mat co povedat.
Mna by celkom zaujimal ten pribeh...
Alebo sa mylim?
Ako hrdý autor názvu "jeho_michalkov singletrack" trochu poopravím časovú súslednosť faktov v muffinovom príspevku. Najprv bolo pomenovanie "jeho_michalkov singletrack", čo si až neskôr niektorí leniví jedinci začali skracovať na nevkusné "michalkov".
Keby som bol ja on_michalko, tiež sa mi to "skrátenie" nebude páčiť. Ešte raz vďaka jemu_michalkovi.
som premyslal jak si sa tam mohol ocitnut a asi viem kde si zle odbocil. Prejdes posledny mostik, kde je teraz ten padnuty strom, potom je tam taky maly brod (ked sme uz pri tom nazvoslovi tak sa tusim vola Ramonov brod), Nasledne prides na prvu prekosenu lucku, ktora ta dostane na staronovu cast trailu, ktory traverzuje, az sa postupne dostanes opat do lesa, je to taky temny hvozd, vela na husto rastucich ihlicnanov, takze je tam dost sero, tam sa v jednej casi rozsiri,, akoby prechadzal do volajakej starej cesty, ta sa staca doprava do kopca, tam je ale nenapadna odbocka do lava, ktoru si podla mna minul. Jeho_michalkov singletrack v skutocnosti zltu TZ len presekne, inak s nou nechce mat nic spolocne
snad pomohlo
Jazykovy purista moze byt spokojny, nazov uz obsahuje podtrznik