pekne zabery, pozrel som aj ostatne videa co tam mas a musim povedat ze na to, ze zetor je uplne zakladny fatbike, tak mu robis velmi pekne promo, chalani zo Starej Turej aj Marek Jurcik by Ti mali byt vdacni.
musim to upresnit pre tych co necitali povodny prispevok na predchadzajucej strane. Ten defekt som na mieste vyriesil vlozenim duse 2,35 ktoru som mal v ruksaku. To drievko dnu som si vobec nevsimol kedze som len z jednej strany zhrnul plast, vtlacil dusu a nasledne nafukal. Takze to mlieko ma kvalitu zrejme standardnu
musim to upresnit pre tych co necitali povodny prispevok na predchadzajucej strane. Ten defekt som na mieste vyriesil vlozenim duse 2,35 ktoru som mal v ruksaku. To drievko dnu som si vobec nevsimol kedze som len z jednej strany zhrnul plast, vtlacil dusu a nasledne nafukal. Takze to mlieko ma kvalitu zrejme standardnu
... Este dobre ze nie si chirurg , by si v bruchu nechal aj operačnú lampu... Vložiť plast a neskontroloval , co defekt spôsobilo ... Úrad pre dohľad by mal radosť , len taká asociácia - veľkosť drievka je vskutku impozantná
Daju sa 27,5+ kolesa s 3" plastami narvat do bezneho 29" ramu? Vie niekto o kolko to je sirsie od bezneho 2,4" plastu?
Kedze jazdim po piesku, tak sa s touto myslienkou zacinam pohravat - napriklad takyto remerx rafik: , nejake 3" schwalbe plaste, naboje a vyplet sa vyriesia za chodu
co, hlinik 15.5kg? Moj ocelovy Surly Pugsley ma cosi cez 16. uz sa s offset matkou vsetkych fatbikov tesime na prve snezne skusenosti. hadam bude tento rok zima ako ma byt, taka ako za starych cias.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/w68-jXVGxA0
https://youtu.be/IIv6Etwrde0
Uz je mi jasne preco z defektu striekalo to mlieko vo velkom, v plasti som odvtedy doteraz vozil toto chutne drievko, 7,8cm dlhe a 9mm hrube:
o okrem tej obludy som z plasta vytiahol este dva ostne, ktore presli komplet cez plast
... Este dobre ze nie si chirurg , by si v bruchu nechal aj operačnú lampu... Vložiť plast a neskontroloval , co defekt spôsobilo ... Úrad pre dohľad by mal radosť
Kedze jazdim po piesku, tak sa s touto myslienkou zacinam pohravat - napriklad takyto remerx rafik: , nejake 3" schwalbe plaste, naboje a vyplet sa vyriesia za chodu
Pri 50mm rafikoch mali 29x3,0" okolo 7cm, cize zadna stavba by mala mat aspon 8cm.
Parádny snežný pojazd ..." Výzvy o 5 kilo ľahšie "...si odľahčil Fatbike , ci seba ?
Bike, stary hlinikovy vazil 15.5kg, poskladal som novy karbonovy, lahsie rafky, plaste, bezdusovky, 10.5 kg neskutocny rozdiel v jazde.