no ja mam 181 a jazdim 54ku.. sice 56 by mi bola lepšia ale nemam problema... ako vysoko je sedlo? daj foto.
ono sa to zda cele male lebo sme zvyknutý na velke 29kolesa
baumes mam doma nieco podobne a je to otazka zvyku. u mna 180 cm, 54 ram ale extremne velka vzdialenost pedal - sedlo. ram mi pride byt velmi kratky. vyzeram na nom priblizne ako ty. spodny uchop ani nepouzivam. bojim sa, ze by som to v zjazdoch neustal. vtedy mi pride dost nestabilny prave preto, ze je taky kratky. ak mas moznost este chvilu potestovat, tak to skus. ako pisal Edo, nastav posed a potom by sa to dalo doladit podlozkami a predstavcom.
ešte jedna otázka pre vás: ak by som si dal spraviť body geometry fit od spešlu či ako sa to volá, je tam možnosť zistenia že tá velkosť mi podľa ich výpočtov vobec nesedí a mal som brať vačší rám?
Za vysunutie sedlovky 25cm a viac by som fackoval..
Samozrejme, ze ten bike je malý...
teba by trebalo prefackať niekedy a riadne, už len za to plačkanie na ultegru 6800... a pokochaj sa mojou sedlovkou a hneď dvakrát, aj ex-cesťák aj aktuálny horák
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono sa to zda cele male lebo sme zvyknutý na velke 29kolesa
toto je pomerne stara informacia
Pre mňa je to nové. A pre niektorých tiež.
pardon fotene
Pohodaaaa, začnú naskladňovať v polovici novembra a akcia trvá minimálne do konca budúceho roka
ta tvoja 56ka je jak u iných 52 tušim.... ja mám 54 a dlhe nohy a mam nižšie sedlovku....
Za vysunutie sedlovky 25cm a viac by som fackoval..
teba by trebalo prefackať niekedy a riadne, už len za to plačkanie na ultegru 6800...
A ultegra? No niečo bude zlé, ked sa reťaz nedotýka klietky a aj tak počujem neprirodzené zvuky...