Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
bezohladni sa najdu vsade, to budes aj ty ,ked napr. neuhnes,tak ako ty neslapes s "poslednym" lebo ta to nebavi ,tak isto je na tom aj ten zjazdar ,tvoje tempo ho nebavi ,ba dokonca na niektore prvky skoky atd. urcitu rychlost potrebuje ...staci sa trochu viac chapat az potom to ostatne...
Nejak Vám chlapci chyba v tej Bratislave láska , pochopenie a vzájomná úcta k človeku a preferovanemu štýlu jazdy ... tu v Košiciach zatiaľ take problémy nemáme ... no snáď ma nezostrelite ked tam k Vám dobehnem nieco spoločne pobehať v " gulotlačkách " . Predsa len som endurko predal a ostal mi len kostitras .
ironhide, ja ti to neberiem, v kľude choď svojim tempom, veď o tom to je. Aj keby som ťa dobehol, tak si buď zastanem, dám si pár glgov vody a počkám minútku-dve, alebo idem pomaly za tebou tvojim tempom. Ja s tým vôbec problém nemám.
A to tvoje naháňanie... no veď ty si nás volal, aby sme si to skúsili... ale ja nevidím dôvod. A teba nikto naháňať sa nevolal . Povedz nabudúce chalanom, že sa s nimi naháňať nechceš, že nech ťa počkajú na tom pifku napr.
A na margo toho BT alebo BK, ja som videl kadekoho tiež na BK alebo BT, dokonca skupinku asi 20 babičiek ako idú pešo aj s paličkami dolu po BK3 A smial som sa, či stihnú bajkeri dobrzdiť alebo mám rovno volať sanitku...
Ramon1 kľudne dojdi, neboj, ukážeme ti veci, aké si na východe ešte nevidel Ale zas takého dochtora mať zo sebou na výjazde nie je zlé... aspoň keď sa niekto vy**be tak ho rýchlo pošleš do delíria..
A kedy prídeš pozrieť MK ? by sme mohli spraviť také väčšie MK stretko či výjazdík..
no tu rodinku zostreli skor nejaky stravasshole na Cerovke akoby do nich mal zozadu niekto vrazit na tychto "zjazdovych" trailoch - mne sa zda ze vacsina bajkerov tam je rada ze to vobec zidu dole bez padu a nie este aby niekoho obiehali v klopenkach - vsetci sa ponukaju a nikto nechce ist prvy aby nebrzdil... iron, neslapes ty nahodou tie traily hore kopcom ?
to zavisi od zdvihov Ramon. Ved pockaj, stretneme ta, najprv skontrolujeme ci nemas obtiahnute elastaky, potom odmeriame zdvihy. Ak budes mat cokolvek z lycry alebo pod 150mmm, skoncis nabraty zozadu a rozjazdeny po traile. Tak to tu, na divokom zapade, chodi...
odhliadnuc od toho, ze prevaznu vacsinu ludi tu nepoznas a tym padom je domnienka o 10-tich minutach vybrata z nosa, povedz mi v com tkvie zmysel dupat v takom tempe. Mne sa zda ovela krajsie prave to enduro, tam sa nik nezenie a skor si vychutnava sceneriu.
Na to staci vediet, co jazdi tmax .. ale k tej poslednej vete :
ale ten pocit, keď si to môžeme pustiť naplno dolu kopcom, vyrezať tú zákrutu rýchlejšie ako pred 10 rokmi a technicky zvládnuť ten úsek, ktorý som pred 10 rokmi nedal, tak ten pocit za to stojí.
Dnes som bol na Zochovej chate na kontrolnom dni stavby noveho asfaltoveho pumptracku. Prikladam par foto z jeho realizacie. To co vidite na fotkach bolo vybudovane od 20. oktobra, hotove by to mohlo byt za dva tyzdne... Takze priaznivci pumptracku sa maju na co tesit... Fotene mobilom, tak ospravedlnte horsiu kvalitu foto.
Pumptrack je situovany asi 80 m nad parkoviskom na Zochovej chate, hned vedla hlavnej cesty...
Laco vieš nám napísať trochu viac k tomu projektu?
Vidím, že to bude oplotené, bude to vyhradené iba pre nejaký okruh ľudí, alebo voľne prístupné? Bude sa platiť vstupné? Kto bude prevádzkovateľ? Je nejaký termín "otvorenia" ? Kedy by bolo oficiálne otvorenie, hostia, informácie a pod? Je to organizované pod patronátom / vlastníkom niekoho?
PhilJ co mas proti bajkerom co su na Strave? Lebo sa nepozname, myslim ze som pri tych 20 000km co tu jazdim za posledne roky najazdil neublizil nikomu ale pri kazdom tvojom prispevku utocis vlastne aj mna mna aj kamosov a znamych aj menej znamych co su na Strave, je to dost primitivne. Ta serie ze namas vykon ci co? Dublinboy "mám pocit, že som prekonal sám seba a žijem a robím niečo, čo ma baví najviac na svete. A ten pocit mi nik neukradne" no presne taky pocit mam ja ked jazdim na HT
+ "na kieho pi**u by som sa mal naháňať za nejakým Saganom na MTB?" no na kieho ***** by som sa NENAHANAL.
Bola MTB challenge v Oktobri (ano na tej pekelnej Strave PhilJ) v lese do mierneho kopca po krasnych singlacoch od Zeleznej po Kacin, ale nepisal som sem, asi by ste ma ukamenovali ze tu prispieva niekto kto jazdi na HT, rychlo (aj dole kopcom dokonca!), bohuzial neskace ale aj tak miluje les a Male Karpaty ...
Iba kratko zatial:
bude to pre verejnost, za jazdenie by sa nemalo platit, starat sa o to bude Filip Polc, zaplatilo to BSK,a realizovala po verejnom obstaravani RCB... Otvarat sa to bude, to dam sem vediet, este nie je stanoveny termin... Oplotene to bude z dovodu, aby sa to neposkodilo vandalmi....
Inak cela draha je odrenazovana, takze nehrozi tam poskodenie vodou, otazka je ako dlho vydrzi kvalita asfaltu, co zatial na Slovensku nie je velmi odskusane na pumptrackoch...Este tam pribudnu stojany na bike, lavicky a stol, a samozrejem to bude pekne zatravnene...
Bol to moj napad, som rad, ze sa to podarilo zrealizovat s kolegami na BSK...
PhilJ co mas proti bajkerom co su na Strave? Lebo sa nepozname, myslim ze som pri tych 20 000km co tu jazdim za posledne roky najazdil neublizil nikomu ale pri kazdom tvojom prispevku utocis vlastne aj mna mna aj kamosov a znamych aj menej znamych co su na Strave, je to dost primitivne. Ta serie ze namas vykon ci co?
Stravasshole je ustaleny pojem s presnou definiciou. Pokial jazdis ohladuplne tak sa ta to vobec netyka, a uplne zbytocne na to reagujes.
Strava + asshole = Stravasshole. Pokial nie si asshole, nie si ani Stravasshole.
Stravasshole je ustaleny pojem s presnou definiciou. Pokial jazdis ohladuplne tak sa ta to vobec netyka, a uplne zbytocne na to reagujes.
Strava + asshole = Stravasshole. Pokial nie si asshole, nie si ani Stravasshole.
Jasne ze reagujem, lebo to evokuje pocit, ze ten co ma Stravu je automaticky asshole. Arogantneho debila najdes medzi vsetkymi druhmi cyklistov bez rozdielu ci vobec nejaku app pouzivaju alebo nie.
Strava a jej segmenty je jedno z najlepsich veci co sa cyklistike mohlo stat podla mna, teda co sa tyka modernych technologii v mobiloch hned v tesnom zavese je Locus Aspon pre tych co maju radi sportovu jazdu, porovnavanie sa s inymy ale aj sam so sebou a socialnu siet medzi cyklistami (+ strava challenge atd atd atd)
Velmi dobre vie clovek sledovat inych vyjazdy, tahat si ich .gpx a nekonecne sa inspirovat kade ist a spoznavat nove lokality
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A to tvoje naháňanie... no veď ty si nás volal, aby sme si to skúsili... ale ja nevidím dôvod. A teba nikto naháňať sa nevolal
A na margo toho BT alebo BK, ja som videl kadekoho tiež na BK alebo BT, dokonca skupinku asi 20 babičiek ako idú pešo aj s paličkami dolu po BK3
Ramon1 kľudne dojdi, neboj, ukážeme ti veci, aké si na východe ešte nevidel
A kedy prídeš pozrieť MK ? by sme mohli spraviť také väčšie MK stretko či výjazdík..
bolo len 1hod a co to tu bude
v zime
Na to staci vediet, co jazdi tmax
Pumptrack je situovany asi 80 m nad parkoviskom na Zochovej chate, hned vedla hlavnej cesty...
Vidím, že to bude oplotené, bude to vyhradené iba pre nejaký okruh ľudí, alebo voľne prístupné? Bude sa platiť vstupné? Kto bude prevádzkovateľ? Je nejaký termín "otvorenia" ? Kedy by bolo oficiálne otvorenie, hostia, informácie a pod? Je to organizované pod patronátom / vlastníkom niekoho?
Zopár info by potešilo..
Dublinboy "mám pocit, že som prekonal sám seba a žijem a robím niečo, čo ma baví najviac na svete. A ten pocit mi nik neukradne" no presne taky pocit mam ja ked jazdim na HT
+ "na kieho pi**u by som sa mal naháňať za nejakým Saganom na MTB?" no na kieho ***** by som sa NENAHANAL.
Bola MTB challenge v Oktobri (ano na tej pekelnej Strave PhilJ) v lese do mierneho kopca po krasnych singlacoch od Zeleznej po Kacin, ale nepisal som sem, asi by ste ma ukamenovali ze tu prispieva niekto kto jazdi na HT, rychlo (aj dole kopcom dokonca!), bohuzial neskace ale aj tak miluje les a Male Karpaty ...
bude to pre verejnost, za jazdenie by sa nemalo platit, starat sa o to bude Filip Polc, zaplatilo to BSK,a realizovala po verejnom obstaravani RCB... Otvarat sa to bude, to dam sem vediet, este nie je stanoveny termin... Oplotene to bude z dovodu, aby sa to neposkodilo vandalmi....
Inak cela draha je odrenazovana, takze nehrozi tam poskodenie vodou, otazka je ako dlho vydrzi kvalita asfaltu, co zatial na Slovensku nie je velmi odskusane na pumptrackoch...Este tam pribudnu stojany na bike, lavicky a stol, a samozrejem to bude pekne zatravnene...
Bol to moj napad, som rad, ze sa to podarilo zrealizovat s kolegami na BSK...
Laco Findl
super mapy
Jasne ze reagujem, lebo to evokuje pocit, ze ten co ma Stravu je automaticky asshole. Arogantneho debila najdes medzi vsetkymi druhmi cyklistov bez rozdielu ci vobec nejaku app pouzivaju alebo nie.
Strava a jej segmenty je jedno z najlepsich veci co sa cyklistike mohlo stat podla mna, teda co sa tyka modernych technologii v mobiloch hned v tesnom zavese je Locus
Velmi dobre vie clovek sledovat inych vyjazdy, tahat si ich .gpx a nekonecne sa inspirovat kade ist a spoznavat nove lokality