Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
11.11. Dnes Martinská jazda na Rámosa, konečne to malo tú pravú jesennú fazónu👍😂...všetkým menovcom a Marošom, hlavne maros1974 prajem všetko NAJ...,hlavne veľa zdravíčka a kopec šťastných kilometrov s úsmevom na perách...🍷🍷🍷Na Zdravie...😎
dnes cestou na Somara to na BK vyzeralo nadejne, hmla postupne redla s pribudajucou nadmorskou vyskou. Ale pod Somarom uz bolo jasne ze inverzia ani zapad slnka nebudu. A hore musel byt celodenny mraz lebo na stromoch bol lad, nie namraza. Cestou naspet uz bola hmla taka husta ze by sa do nej dal opret bike
Veru na zltej a krasnanskom som mal nejaku cudnu grafiku a videl som len na 3-5metrov ale potom pri vydrici sa to opat preplo do maximalneho dohladu rovnako ako aj na vacsine cerovky..este som nedosiel prilis ofrkany ale rozhodne ta hmla pada dole a bolo mokro..
mna potesilo ze vacsinu tych miest co tam spomina som navstivil, tj este existuju. a o tej Vysokej mal pravdu . V jednom odseku pise, predpokladam ze o Marianke - putnickom mieste:
"Mariatál hodí sa na 1-2 denní odpočinek. Je tu veselo, zdravo a prívetivo, až na tú nemčinu, čo nás ale nesmie hatiť.
V odpoludňajších hodinách vyjdeme si k „Bielemu krížu“, odpočinok to pútnikov. Je to jágarna, hostinec, vinné sklepy a v čas pútov rozložia sa tu rôzní kramári, pečienkári a vyvarovači jiedel.
Niekto nám ukáže chodníčok ku pomníku tu vo francúzskych vojnách padnutého vyššieho dôstojníka (spiaci lev), ktorý je v húšťave ukritý."
asi nepise o Bielom krizi kde je Vcelin, tak kde by mohol byt ten "Spiaci lev" ? google nepomohol
Našiel som ti Biely kríž nad Mariatálom, ale lev ani žiaden pomník v OSM nie je, prípadne nie som dosť šikovný. A tamto okolie nemám pojazdene veľmi, je to trochu od ruky...
Našiel som ti Biely kríž nad Mariatálom, ale lev ani žiaden pomník v OSM nie je, prípadne nie som dosť šikovný. A tamto okolie nemám pojazdene veľmi, je to trochu od ruky...
Ak sa ti tam zmesti bike ked ho tlacis tak to zvladnes prejst i na biku. I s nizkym stackom a 81mm sirokymi rajdami (rajdy + gripy) je to normalne prejditelne, stale je tam dostatocna medzera.
dnesna dovolenka a vyjazd na Skalnatu. Zjazd dole do Perneka cez Kostolny vrch bol o trochu lepsi ako po zltej TZ napriek tomu ze niekto tam zamerne spilil 3 stromy na cestu. Vo vojenskom priestore turecky vrch mali nejake cvicenie, na 3KK bola hliadka a palbu bolo pocut az na Biely kriz. Zo Skalnatej do sedla Javorina by sa asi dalo prejst aj na bezkach (starsich, alebo takych co nemas rad ) lebo na zemi bolo asi tak 5cm napadanej namrazy.
Si ma navnadil na ten sneh-námrazu❄️ juliusv...ale už skoro všetko roztopené...zostal malý kus pod Čertovým kopcom...celá Skalnatá je čierna-zhoretá, vraj nielto cez týždeň opekal, a nezadusil oheň...👎😱
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi sme vsetci mrzli dole v tej hmle
nie len dole ale aj hore
dnes cestou na Somara to na BK vyzeralo nadejne, hmla postupne redla s pribudajucou nadmorskou vyskou. Ale pod Somarom uz bolo jasne ze inverzia ani zapad slnka nebudu. A hore musel byt celodenny mraz lebo na stromoch bol lad, nie namraza. Cestou naspet uz bola hmla taka husta ze by sa do nej dal opret bike
"Mariatál hodí sa na 1-2 denní odpočinek. Je tu veselo, zdravo a prívetivo, až na tú nemčinu, čo nás ale nesmie hatiť.
V odpoludňajších hodinách vyjdeme si k „Bielemu krížu“, odpočinok to pútnikov. Je to jágarna, hostinec, vinné sklepy a v čas pútov rozložia sa tu rôzní kramári, pečienkári a vyvarovači jiedel.
Niekto nám ukáže chodníčok ku pomníku tu vo francúzskych vojnách padnutého vyššieho dôstojníka (spiaci lev), ktorý je v húšťave ukritý."
asi nepise o Bielom krizi kde je Vcelin, tak kde by mohol byt ten "Spiaci lev" ? google nepomohol
Ja tam nezosadam ani na cestaku. ?
áno už je tam nový