Dnes som náhodou otvoril stránku Mongoose a skoro mi oči vypadli z jamiek ...ako hento môže niekto vôbec dať na stránku?Ak stavajú rámy s takouto kvalitou zvarou tak dovi dopo
Kamarát už praskol druhý rám od Mongoose na BMX a pri takýchto zvaroch sa nedivím.
V statoch stoji Mongoose vo Walmarte v akciovej ulicke niekde medzi legom a starwars postavickami... Fatbiky, fully. Vsetko do 200 dolarov. Slo mi oci vyvalit, ale odvtedy ho mam v kategorii Olpran Laser Disc a podobne smetie. Hoci na prvy kuk naozaj vyzerali pouzitelne.
V statoch stoji Mongoose vo Walmarte v akciovej ulicke niekde medzi legom a starwars postavickami... Fatbiky, fully. Vsetko do 200 dolarov. Slo mi oci vyvalit, ale odvtedy ho mam v kategorii Olpran Laser Disc a podobne smetie. Hoci na prvy kuk naozaj vyzerali pouzitelne.
Mongoose robil v 90tych rokoch slusne bicykle, k nam sa moc nedostavali, ale vonku to bola seriozna znacka. Potom sa dostali do problemov, niekto ich tusim aj odkupil, a preorientovali sa na lowcost supermarketove bicykle. Postupne ale zacali znovu pridavat do portfolia aj kvalitnejsie a drahsie bicykle. Ten ich 600 eurovy fatbajk sa aj tu na fore obcas objavuje
Myslim ze tie bicykle s cenovkou nad 500 maju od Olpranu asi rovnako daleko ako spesle za 700.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kamarát už praskol druhý rám od Mongoose na BMX a pri takýchto zvaroch sa nedivím.
Popisky v nazve fotiek, autor vlkolak.
Mongoose robil v 90tych rokoch slusne bicykle, k nam sa moc nedostavali, ale vonku to bola seriozna znacka. Potom sa dostali do problemov, niekto ich tusim aj odkupil, a preorientovali sa na lowcost supermarketove bicykle. Postupne ale zacali znovu pridavat do portfolia aj kvalitnejsie a drahsie bicykle. Ten ich 600 eurovy fatbajk sa aj tu na fore obcas objavuje
Myslim ze tie bicykle s cenovkou nad 500 maju od Olpranu asi rovnako daleko ako spesle za 700.
...a Olpran asi taketo videa nema
Chris Akrigg- A WINTERS HARD TAIL 4KOtvoriť v novom okne thumb_up8thumb_down
prosimta, da sa toho kosika vytiahnut flasa len pohybom do boku alebo ju treba aj povytiahnut do hora?
ale kazdemu ako vyhovuje ...
ale vzdy zalezi na okolnostiach ...
niektore veci sa daju robit lahsie a ine tazsie - a to zas patri do inej temy
koniec OT
Asi si ešte neskúšal zjazďák a jazdu na DH trati, keď sa toto opýtaš