Výpredaj -15% Superior XP 9.2 29 bicykel, matte carbon/red carbon
1 749 €
-15%
MOC 2 049 €
Akcia -8% GHOST KATO EQ 27.5 bicykel, khaki metallic/black metallic
599 €
-8%
MOC 869 €
Akcia Novinka Superior XC 6.5 MS 29 dámsky bicykel, gloss black/copper
od 899 €
MOC 939 €
Výpredaj -8% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
559 €
-8%
MOC 779 €
Výpredaj -21% Shimano XTR FD-M9025 prešmykač, 2x11, na návarku
51,99 €
-21%
MOC 69,99 €
Výpredaj -21% Shimano Deore FD-M5100-E E-Type prešmykač, 2x11, na návarku
21,99 €
-21%
MOC 31,99 €
-36% Shimano Tourney TZ510 prešmykač, 3x7, Down Swing, na objímku
6,99 €
-36%
MOC 12,99 €
Výpredaj Shimano adaptér pre uchytenie prešmykača FDM9070/8070 priama montáž
26,99 €
MOC 35,99 €
savings Shimano Altus FD-M313 prešmykač, 3x7, Down Swing, na objímku
12,99 €
savings
MOC 19,99 €
savings Shimano Ultegra FD-R8000 prešmykač, 2x11, na návarku
37,99 €
savings
MOC 63,99 €
savings Shimano Altus FD-M371-6 prešmykač, 3x9, Duall Pull, na objímku
13,99 €
savings
MOC 22,99 €
Výpredaj -38% Shimano Deore FD-M5100 prešmykač, 2x11, Side Swing, max. 36T, na objímku
19,99 €
-38%
MOC 34,99 €
Akcia -60% microSHIFT MEZZO FD-M282M 2x8 prešmykač, Dual Pull, na objímku
5,99 €
-60%
MOC 14,99 €
Akcia -52% microSHIFT XLE FD-M612-D prešmykač, 2x10, na návarku, Dual-Pull
9,99 €
-52%
MOC 25,99 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
modra na Alpinku luxusna,
z Bankova na Jahodnu po cervenej pohoda, na par miestach este neprijemne makko, ale uz nie bahno
Jahoda je v poriadku, ale vidno, ze len minimalne jazdena. Potme som sa musel v listi obcas rozhliadat, ze kade dalej. Pred poslednym usekom na krizovani s lesnou cestou je nahrnuta kopa haluziny. Sam som na to nemal kapacitu a ani cas. Ale da sa cez to bike v pohode prelozit, akurat na nahananie casu na Strave si budete musiet pockat
Na par miestach to slusne **********l -->o za diviakmi a neraz sa to v krovi spustilo, nastastie nie mojim smerom
1000 nepadlo a fotky nie su, lebo bola tma
Kde by som zacal, asi rano
nejake technicke udaje: DST: 53,68km; mxs: 58,6kmh; AVG: 12,5km/h; TIME: 4:16:27h. teraz pozeram vyskovy export, ze nastupanych cca 1009m (som v klube?!?)
Edit: veď som písal, že dočasne.
Bezky som uz po vikende pre tuto sezonu zavesil na klinec.
Jozefovska bezkovacka pod Turbaczom (1310mnm)
BTW: su to zaroven krasne (a narocne) bikove tereny - oplati sa prist aj v lete na biku.
A ano, foto je z nedele 19.3.2017.
paradoxne som veril laxne vytukanemu gpx v telefone, ale tusil som, ze madarska znacka sa nevzda. Vo vlaku som zistil, ze tlacenu zemplen mapu sme nechali doma - perfektna podrobna mapa, s cestami, ktore ani na roznych serveroch nefiguruju... O dovod viac, prejst si aj tu zelenu po hranici. Dufam, ze to nevyznelo ako stazovanie si
Minikin som bezkopanic, ale fotka je sumna, urcite sisi uzil. Mozno raz dojde i na mna, ale na snehu zatial na dvoch kolesach
EDIT: bežko-panic (ale na baní som í dal
hej a tišicka padla
//tak dá
tak v tomto ti rad poradim;) prides ku kope, chytis konar co lezi navrchu kopy, hodis ho doprava, chytis dalsi konar v poradi, hodis ho tentokrat napriklad dolava, cely proces opakujes az kym sa nedostanes na podny kryt;) vyskusaj, zarucene to funguje
Ja by som tie haluze hádzal za seba.
dajte vediet vopred, chcel by som pomoct
Ahojte spriaznené duše aj bezduše!
už dlhší čas sme sa neozvali, pretože zima a zimné radovánky nám nedali spať a ani čas sa venovať niečomu inému
Ale už je tu jar a my Vás chceme zoznámiť s ďalším napredovaním a vývojom TRAIL PARKU KE.CY! Podarilo sa nám získať súhlasné vyjadrenie od Mestských Lesov Košice, a.s. k našej žiadosti o ďalšiu výstavbu a legalizáciu existujúcich singlov v lesoch KE.
Podarilo sa nám legalizovať tieto existujúce single:
1. Hupíky
2. Bedľa
3. Michalkov
4. SuRAWý
Dostali sme kladné vyjadrenie k výstavbe nových singlov:
1. od chaty Hrešná až k zastávke Čermel (Ovečka) cca 9 km (na mape č.14) – pracovný názov „Hriešny“
2. od začiatku SuRAWého opačným smerom na Girbeš po ľavej strane elektrického vedenia cca 3 km (na mape č.7) – pracovný názov „DavidOFF“ (podľa niekdajšieho trailu, ktorý v týchto miestach kedysi bol)
Sme radi, že nám Mestské Lesy Košice umožňujú vytvárať a zlepšovať podmienky pre tento typ horskej cyklistiky v okolitých lesoch, a preto im, a všetkým osobám, ktoré sa o to postarali a Vám všetkým dobrovoľníkom veľká vďaka a palec hore. Tešíme sa na našu ďalšiu spoluprácu.
S týmto povolením súvisia aj naše ďalšie plány na najbližšie roky 2017,2018...
1. značenie legalizovaných trailov Bedľa, Michalkov, SuRAWý, Hupíky
2. úprava niektorých úsekov na legalizovaných singloch
3. dokončenie singlu Bufet
4. údržba singlov
5. zameranie dvoch nových singlov a príprava podkladov pre schválenie výstavby na rok 2018
Tak to je zatiaľ všetko o našich plánoch.
Možno už len dodať jedno, bez Vašej pomoci to nezvládneme a ani to nemá význam robiť. Single sú tu pre nás všetkých a preto by si ich mali stavať tí, ktorí na nich budú jazdiť a ľúbiť ich ?. Našou úlohou je pre nás zabezpečiť všetko to, čo je veľa krát neviditeľné, ale bez čoho sa ďalej nepohneme...
Dikes Vaše KE.CY