Talbot daj vedieť funkčnosť - reakciu na zmenu svetla.
No zatial spokojnost,,uvidime ako to bude,ked bude svietit ostre letne slnko.Nosim iba toto sklo,ked idem za vidu na vyjazd a vraciam sa navecer, atd .zatial som nezaznamenal pocitovo,ze by ma oslepovalo slnko,alebo naopak,toto slniecko je este slabucke.Som zvedavy ako to bude ked vojdem do stupania niekde v lese,za aky cas zblednu(odtmavia sa, ci ako to mam nazvat )Staci mi,ze dokial vyslapem na vrchol stupania, zblednu,aby som v zjazde lepse videl vymoly na ceste niekde v lese.
Už dávnejšie som obzeral v domácich potrebách (márne) vhodnú kefu na umývanie bajku, kým mi raz na Ali zobrazilo toto čistítko. Presne taký materiál a tvar som si predstavoval.
Veľmi nerád robím reklamu, ale musím sa podeliť o vlastný zážitok s DHgate. Po registrovaní objednaná pomerne drahá vec v cene cca 400USD, po nejakom čase predajca napísal že nevie/nemôže vyrobiť objednaný tovar. Následne mailová komunikácia od neho žiadna, vrátenie peňazí síce trochu zdĺhavé(vyše 2 týždne), to už riešilo dispute centrum a majú svoje pravidlá a lehoty. Ale informovaný som bol korektne a aktuálne na nonstop chate s dhgate. Išlo o dosť peňazí a bol to môj prvý nákup tak som mal strach či ich vôbec uvidím, už som si obrazne búchal hlavu, ale po dokázaní nároku peniaze naspäť na účte.
Zo strany dhgate podpory nekonečné ospravedlňovanie a ako pozornosť 30USD na konte K tomu som mal tiež nedôveru(kto už dá dnes čo zadarmo), ale vzápätí korunky minuté na nejaké rybárske veci a všetko ok Sem tam beriem niečo z ebay aj ali, zlý predajca sa nájde všade, ale zákaznícky servis a podpora sú na DH iná úroveň.
Chlopi ako je to v súčasnosti s antidumpingom na veci z Číny? Colnica mi včera zadržala balík a chcú okrem cla a DPH ešte aj antidumpingové clo, čo je cca 48%
co si kupoval ?
riesili to aj u nasich zapadnych susedov na bike-fore
pisala tam aj nasa Kristina
v CR maju stranku, kde sa da dohladat tovar, ktoreho sa to clo tyka - neviem, ci take mame aj tu ...
Rám na bicykel, nie fake a iba 1 kus pre osobnú potrebu...skoro ma vykotilo keď mi colník povedal koľko mám doplácať
Celý deň behám po nete a telefonujem s jediným cieľom...či sa tomu anti dá nejak vyhnúť...
Na rámy z Číny platí antidampingové clo cca 48%. Antidumping by si však platil iba vtedy, pokiaľ by si doviezol 300 a viac týchto rámov z Číny. Musíš im vysvetliť a preukázať, že si nedoviezol viac ako 299ks rámov za tento mesiac
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aliexpress.com/item/2017-Brand-New-Polarized-Photochromic-Replacement-Lenses-Cycling-Eyewear-Bike-Glasses-Outdoor-Sports-Bicycle-Sunglasses-Lens/32788165946.html
mám tie zelene, ale je to taka modro zelena
No zatial spokojnost,,uvidime ako to bude,ked bude svietit ostre letne slnko.Nosim iba toto sklo,ked idem za vidu na vyjazd a vraciam sa navecer, atd .zatial som nezaznamenal pocitovo,ze by ma oslepovalo slnko,alebo naopak,toto slniecko je este slabucke.Som zvedavy ako to bude ked vojdem do stupania niekde v lese,za aky cas zblednu(odtmavia sa, ci ako to mam nazvat
No ja asi neuhadnem.
Inak pre tych, co este nemaju konto: https://sale.aliexpress.com/__pc/new_user_0_1.htm
Tak som sa rozhodol pre červené s bielo-čiernym rámom, prípadne potom ešte dokúpim za 3,- tie modré sklá.
Zo strany dhgate podpory nekonečné ospravedlňovanie a ako pozornosť 30USD na konte
riesili to aj u nasich zapadnych susedov na bike-fore
pisala tam aj nasa Kristina
v CR maju stranku, kde sa da dohladat tovar, ktoreho sa to clo tyka - neviem, ci take mame aj tu ...
Celý deň behám po nete a telefonujem s jediným cieľom...či sa tomu anti
citovane bez dovolenia od Kristina