Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
no to som dobra bukvica, na Spariskach sa ta hmla trochem rozpustala a ja som sa namiesto povodneho planu ist ku Kocmundovi pod vplyvom neblahej skusenosti zo soboty vydal dole k Lojzovi na Zeleznu ... kebyze odbocim spravne mohol to byt slnecny den ...
No a kedy bude ten asfalt do marianky co pytam uz asi 5 ci 7 rokov? Kua to by bol tak fasa prejazd na zahorie mimo hlavnej cesty ze je to az moc pekne aby to urobili
To by tam rovno museli osadit aj kamery na snimanie SPZtiek, pretoze velke mnozstvo vodicov by si tadial skracovalo cestu. A potom este kameru kamery, pretoze po prvych udelenych pokutach by to zrejme SPZ kamera neprezila
Tak makadam dávajú momentálne aj v úseku od kameňolomu nad Borinkou po Košarisko, akurát ale asi dnes v noci padol strom na cestu nad medenymi hamrami, tak komplikácie pre nákladné autá... A len pre info, tak ako táto komunikácia je III. triedy, tak to platí aj o ceste na malý Slavín 😀
dnešným dňom začínajú LESY Slovenskej republiky s opravou lesnej cesty Malý Slavín – Marianka.
Doplní sa odvodnenie, odrážky a nový povrch bude tvoriť jemný makadám, vhodný pre peších aj cyklistov. Materiál sa bude na miesto dovážať cez územie Mestských lesov Bratislava aj cez našu obec. Zvýšená premávka vozidiel cez Marianku sa očakáva do 18.12.2025, môže sa však predĺžiť v závislosti od počasia.
Prosíme obyvateľov o trpezlivosť, cez víkendy sa jazdiť nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no to som dobra bukvica, na Spariskach sa ta hmla trochem rozpustala a ja som sa namiesto povodneho planu ist ku Kocmundovi pod vplyvom neblahej skusenosti zo soboty vydal dole k Lojzovi na Zeleznu ... kebyze odbocim spravne mohol to byt slnecny den ...
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02A8unRCRBRB1gsyC2SfTBiEYCeHJFfYqbdQvqzbxuQwBG23JbX7N6aYV5GWzQs4YQl&id=100067497066859
Oprava lesnej cesty Maly Slavin - Marianka
šecko vyasfaltujeme...
tej ceste doteraz nič nechýbalo.štátne lesy zas nemajú kam cpať naše peniaze na konci roka.
no jedine to drevo
No a kedy bude ten asfalt do marianky co pytam uz asi 5 ci 7 rokov? Kua to by bol tak fasa prejazd na zahorie mimo hlavnej cesty ze je to az moc pekne aby to urobili
To by tam rovno museli osadit aj kamery na snimanie SPZtiek, pretoze velke mnozstvo vodicov by si tadial skracovalo cestu. A potom este kameru kamery, pretoze po prvych udelenych pokutach by to zrejme SPZ kamera neprezila
jar v malých karpatoch.😎
Na obed na otočku na Košariská cez Hrubý vývoz...dolu blato a hmla...od 400m Slnečná🌞Slayáda👍...a zadarmo🤣
zaujimave, co je ta biela pyramida na tretej fotke?
tipujem, ze to bude para z chladiarenskych vezi AE Jaslovske Bohunice, ciastocne prerazajuca inverziu
spravne
,.
dost fotiek inverzie nie je nikdy dost :-)
Inverzia zhora je nadherna. My sa trepeme do chorvatska a pritom mame more doma.
Neviete niekto ako sú na tom Koliba traily?
Tak makadam dávajú momentálne aj v úseku od kameňolomu nad Borinkou po Košarisko, akurát ale asi dnes v noci padol strom na cestu nad medenymi hamrami, tak komplikácie pre nákladné autá... A len pre info, tak ako táto komunikácia je III. triedy, tak to platí aj o ceste na malý Slavín 😀
A ešte jedna foto z rána, už bez inverzie...
zle som napisal, ale nevidim tu zmazat komentar, alebo presunut . . .
Nebude tam asfalt ale jemny makadan, bohuzial, tam by sa zisiel asfalt.
Oprava lesnej cesty Malý Slavín - Marianka | Obec Marianka
Oprava lesnej cesty Malý Slavín - Marianka
Späť
Vážení občania,
dnešným dňom začínajú LESY Slovenskej republiky s opravou lesnej cesty Malý Slavín – Marianka.
Doplní sa odvodnenie, odrážky a nový povrch bude tvoriť jemný makadám, vhodný pre peších aj cyklistov. Materiál sa bude na miesto dovážať cez územie Mestských lesov Bratislava aj cez našu obec. Zvýšená premávka vozidiel cez Marianku sa očakáva do 18.12.2025, môže sa však predĺžiť v závislosti od počasia.
Prosíme obyvateľov o trpezlivosť, cez víkendy sa jazdiť nebude.
Práce by mali byť dokončené v januári 2026.
od cca Okrajovky v Raci inverzia
Este zopar fotiek z dnesneho poludnia.