Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chlapici mi tam premrzli a chceli ist spat.
SCHROJF este že Ťa máme, na obchvate KH je to niekedy nervydrásajúce (najmä keď sa rozhodne chalaň ohúriť frajerku a ona chúďa bola dva krát na BK asfaltkou).
Luxusna siroka cesta to bola tak pred dvomi rokmi. Aktualne je uz vyrazne znicena eroziou od vody po dazdoch a pouzitelna je len jedna strana. Ale ano, este stale je to celkom slusne zjazdne.
Trail pod KH je určite rýchlejší...v oboch smeroch...ale ísť cez 🐴KH je zábavnejšie...a dnes som tam objavil aj potenciál na opekačku a prespávačku...👍🤣
Neviete, či studnička na Amonovej lúke má vodu? Alebo iná studnička v oblasti Smolenice - Starý plášť? Alebo až na Kolovrátku?
Edit:
Amonova studnicka ma vodu, len treba otvorit dvierka a nacerpat do pohara. Kolovratok ma vodu, ale tiez treba cerpat do pohara. Hubalova studnicka tecie jak vodopad. A na Pezinskej Babe a Bielom krizi tecie pivo. 😉
Tak dnes aspoň pár km po SNPéčke...od Skalnatej na Babu...tichá spomienla na hrdinov SNP, a pre mňa aj na môjho deda Ferdinanda, aktívneho partizána👍...terén aj počasie vynikajúce...😎
Išiel som to aj ja smerom dole. A fakt neviem ako to pôjdeme hore. Tam bude plno ľudí tlačiť. Úplný lievik tam bude a neverím že to prečistia.
Pocasie uplne uzasne...uz sa neviem dockat, ako sa tam zajtra budem brodit po kolena v blate. Pri zapise im nenapadne navrhnem, ci by sme nemohli ist hore ako ide maraton cez panelku v Borinke a tam sa napojit na povodnu trat Henten usek bude katastrofa...
ja neviem co je to to za novy obycaj, nezdravit sa a ani neodzdravit, nepodakovat ked spomalim a pustim na uzkom traily oproti iduceho cyklistu na traily v lese ?
stava sa mi to kazdy jeden vyjazd do karpat, ze pozdravim a nic..
skor ma pozdravy pesi turista ako bajker :/
hamba vam ! zakladna slusnost kde?
ja neviem co je to to za novy obycaj, nezdravit sa a ani neodzdravit, nepodakovat ked spomalim a pustim na uzkom traily oproti iduceho cyklistu na traily v lese ?
MK tradícia,tiež sa nad tým rozčuľujem,ale nemá to význam,srdco mam len jedno a to si musím šetriť.
Mozno som aj ja neodzdravil. Pretoze proste zalezi, ci sa nam stretnu pohlady, ci nie som zrovna zamysleny, ci akurat nezjazdujem a nesustredim sa na kamene/korene, na zovretie zvieracov, ci nie som zarozpravany, ci ide oproti jeden clovek alebo prud 30tich. A beriem to tak, ze to rovnako maju aj ostatni naokolo a preto si neberiem osobne, ked ma niekto neodzdravi.
Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej )
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod kolesa vasa excelencia? Sorry ale niekedy byva v karpatoch viac ludi ako na vaclavaku. Podla coho si vyberate, kedy a koho zdravite? Neverim totiz, ze zdravite vzdy a vsetkych...
Dnes sa konal Stupavsky MTB sprint. Ak tam niekto bol, mohol by napisat ako to prebiehalo, ci boli nejake kolizne situacie, defekty a vobec celkovy dojem.
Ja som bol. O koliznej situacii neviem. Defekt som videl jeden opravovat na BK.
Ako tu bolo spominane, povodne sa malo ist zo Stupavy tadial, ako minule koncil maraton. Ale je to uplne znicene tazbou. Za sucha este teoreticky mozno..ale kedze od vecera prsalo, tak to zmenili na povodny zlab. Boli tam dva stromy, ktore bolo treba podliezt, inak prechodne, prenasat nebolo treba ani raz. Zvaznica s mlakami, ale dalo sa. Sv.Vrch celkom fajn, mokry ale ziadne blatove galeje.
Ja som este v letnom setupe, vzadu mam RaceKing a po tom mazlavom blate v prudkom zlabe mi to strasne presmykovalo. Viac ako polovicu som musel tlacit, nevedel som sa rozbehnut, takze nadej na dobry cas zhasla vlastne hned v prvych minutach, co ma mrzi a na vykone mi to moc nepridalo. Ale tak vsetci mali rovnake podmienky a k bedni by som sa aj tak nepriblizil. Aspon mam co zlepsovat o rok
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nabudúce idem cez KH
Edit:
Amonova studnicka ma vodu, len treba otvorit dvierka a nacerpat do pohara. Kolovratok ma vodu, ale tiez treba cerpat do pohara. Hubalova studnicka tecie jak vodopad. A na Pezinskej Babe a Bielom krizi tecie pivo. 😉
Pocasie uplne uzasne...uz sa neviem dockat, ako sa tam zajtra budem brodit po kolena v blate. Pri zapise im nenapadne navrhnem, ci by sme nemohli ist hore ako ide maraton cez panelku v Borinke a tam sa napojit na povodnu trat
MK su masovka, ani v Auparku nezdravis cudzich ludi.
MK tradícia,tiež sa nad tým rozčuľujem,ale nemá to význam,srdco mam len jedno a to si musím šetriť.
potom pochopis
"Sluchatka" =)))
Nerozumiem ale, co to mate za krehke ega, ked sa vas takato hlupost dotyka natolko, ze to musite riesit na internetoch. Si asi musim ludi v lese viac vsimat (sry, ale fakt tam nechodim kvoli vasim xichtom, prave naopak, chodim tam aby som bol od nich co najdalej
ked tam chodia take spektability a honorability, ktore si potrpia na zdraveni. Aj cerveny koberec treba vyrolovat pod kolesa vasa excelencia?
Ako tu bolo spominane, povodne sa malo ist zo Stupavy tadial, ako minule koncil maraton. Ale je to uplne znicene tazbou. Za sucha este teoreticky mozno..ale kedze od vecera prsalo, tak to zmenili na povodny zlab. Boli tam dva stromy, ktore bolo treba podliezt, inak prechodne, prenasat nebolo treba ani raz. Zvaznica s mlakami, ale dalo sa. Sv.Vrch celkom fajn, mokry ale ziadne blatove galeje.
Ja som este v letnom setupe, vzadu mam RaceKing a po tom mazlavom blate v prudkom zlabe mi to strasne presmykovalo. Viac ako polovicu som musel tlacit, nevedel som sa rozbehnut, takze nadej na dobry cas zhasla vlastne hned v prvych minutach, co ma mrzi a na vykone mi to moc nepridalo. Ale tak vsetci mali rovnake podmienky a k bedni by som sa aj tak nepriblizil. Aspon mam co zlepsovat o rok