mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Pri bajkovaní v okrese som už narazil na všelijaké prekážky (niekedy aj doslova...), ale kočky na koňoch som prenasledoval prvý raz. Ale boli milé, za chvíľu uhli, aj sa na mňa usmievali. Tak som im odpustil aj tie dve lajná, čo som cez ne skoro prebehol...
Ja som si dal cez Cérovú sedlo pod Rajtokom a po hrebeni na Rúbaný vrch, na Suchej hore som stretol 2 bikerov , smerom k Tatre som trochu poodhadzoval tie konáre z cesty, no šiel som už dosť neskoro a je tam toho dosť, bolo by super, keby sa tam každý biker čo tadiaľ pôjde aspoň na pár minút zastavil a trochu to odhádzal, takto by sme si to za chvíľu vyčistili a jazdilo by sa nám lepšie . Od Rubaného som si dal technický trailik po žltej na Zadnú a zas mi to medzi skalami nevydalo , mám sa ešte čo učiť, tento úsek mi nejak nejde , ale pohoda ja ho raz dám a nakoniec chuťovka-zjazd zo Žarnova, len tie moje brzdy mi už fakt riadne pília uši, budem musieť vymeniť tie metaliky, lebo toto je fakt heavy metál .
Veríme ale uvidíme , snáď áno, lebo ak som šiel zo Žarnova tak som plašil zver na kilometre a to ja nerád, keď sa trochu zahriali, tak to bolo stále horšie, šiel som na Rudicu, po tej rozbitej žltej ma to už akosi nebaví a je tam aj dosť stromov, takže najmä kvôli tomu, chcelo by to zobrať pílu a vyčistiť to, no veľa trailov na okolí sú zahádzané od konárov, prípadne popadadané stromy, to by som, musel viac čistiť ako jazdiť . S tými brzdami, mám doma organické platne, určite sa rýchlejšie zoderú, no budú aspoň tichšie, neviem či by sa oplatilo hodiť tam ice tech kotúče čo mám ešte z GF, no s tými metalikami by som dal asi 1-2 zjazdy a boli by kaput
imro1 reagujem na príspevok z inej témy: ten Pálfyho trail by sa dal skombinovať s Magurou....z Poruby na Maguru, po hrebeni na Šutko a odtiaľ už trail do Bojníc.
AdMich skôr som myslel, či by sa nedalo trochu viac pobajkovať na jednom mieste, teda ak tam je viac tých trailov, ten Vendelín bol celkom fajn Magura tiež nebola zlá, no Vtáčnik mám radšej . Skôr by som si možno radšej dal tie vaše traily od 4 chotárov a potom nad tými Bojnicami. Skôr ma lákajú takéto traily ako nejaký celodenný trip a jazda zvažnicami
Od Magury ste mali ist dole naspat do Poruby tak som to planoval ja je to super zjazd ktory ma okolo 10km na roven sa vozia aj dhckari a davaju to dole je to cele taky valov,dost zabavny ✌️
Víkendové Majstrovstvá Slovenska v Ultramaratone 24h.Opäť uspešná kombinácia a Striebro medzi dvojicami je doma ✌️😎.Najazdili sme dokopy 450km a cez 8000 vyskových metrov.🙂
Gratulujem Ivan, si proste dupač , tu Maguru si môžme niekedy dať ako si spoimínal, vieš, že ja radšej tie zjazdy...najmä keď idem s tou tvojou partiou
Vie mi niekto referovat nakolko zjazdny a zazivny je juzny hreben Vtacnika po cervenej na Velke Pole? Pripadne odbocky z nej po Zltej z Rubaneho Vrchu na Ostry Grun alebo modra z Tatry na Pilu? Budem vdacny za kazde info.
maš to plne zjazdne po červenej až k velkemu polu,od rubaneho vrchu je to skor zvažnica a celkovo to nieje žiadny heavy metal po červenej,cely hreben prejdeš aj na bežnom HTčku,s klaštornych po žltej je fajny chodniček na horny dom,ale tento rok som to nesiel a s rubaneho vrchu je tiež pekny usek k zadnej luke a odtial bud k medike,alebo sa da zvažnicami dostat k žarnovu a odtial je viacero alternativ,to už je trocha naročnejsie,na endurko vynikajuce pre mna osobne je to od rubaneho vrchu k velkemu polu skor cykloturistika ako nejake brutalne jazdenie. a topka je turisticky s vtačnika na končitu.
Dik za info, myslel som zltu a modru na ZH stranu od Vtacnika, ale aj toto info potesilo [= budem cez vikend v Hornych Hamroch, tak rozmyslam bud nad Vtacnikom alebo nieco v Stiavnickych vrchoch, uvidim aj podla toho kolko casu mi na bike ostane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.