A tebe akože o čo ide !! Jazdil si predmetnú značku , rámovú sadu ? V poslednom čase by si mal naplniť svoje dávnejšie predsavzatie a niekedy kusnut do tej klávesnice ... názor je síce dobrá vec , ale ten tvoj sa nezakladá na objektivite ani na osobnej skúsenosti . IMHO . Ak ho “oprobuješ “, rad si prečítam tvoju recenziu a urobím si názor .
AdMich: Cinsky pracovnik vie spravit rovnako kvalitnu pracu ako nemecky alebo polsky. To "EU" pre mna nie je ziadna referencia. Referencia je system kontroly kvality a dodrziavanie standardov a noriem, nie krajina. Ale keby som to bral naozaj na krajiny ako Ty, tak Polsko je z krajin EU najhorsia mozna referencia. Je jedno, ze maju aj kvalitne veci. Podstata je totiz v tom, ake maju meno vdaka tym odrbavacom...
Videl som video z firmy KROSS a teda mi to vobec nepride smelinarska znacka,a ked si aj precitas nejake recenzie na ich bajky,nie tie co sa u Nas predavaju v exisporte,tak su to slusne bajky na slusnej konkurencieschopnej urovni.
AdMich: Cinsky pracovnik vie spravit rovnako kvalitnu pracu ako nemecky alebo polsky. To "EU" pre mna nie je ziadna referencia. Referencia je system kontroly kvality a dodrziavanie standardov a noriem, nie krajina. Ale keby som to bral naozaj na krajiny ako Ty, tak Polsko je z krajin EU najhorsia mozna referencia. Je jedno, ze maju aj kvalitne veci. Podstata je totiz v tom, ake maju meno vdaka tym odrbavacom...
Cina co tyzden, to dalsi miliardar. To je ti malo? Urcite je vacsia sanca ze sem na dovcu pride Poliak alebo Nemec a ze aj nieco minie. Takze radsej podporit lokalnych producentov, ak sa da.
Teraz som si vlastne uvedomil, ze aj ked si kupim Kellys, kupim si cinu. Tak radsej nekupovat nic a renovovat stare haraburdy
Jezus ja som predsa nikde nespochybnil čínske rámy....ja píšem o tom, že je pozitívne, že budeme môcť kúpiť rám, ktorý je karbónový a bude z EU. Nič viac som tým nemyslel.
Edit: pre dodávateľa ale aj užívateľa je to pozitívna informácia, nemyslíš? A keď si do toho premietnem, že veď aj majsterka sveta XCO na takom vyhrala...........shut up and take my money
Zle to samozrejme nie je. Je fajn, ze za im dari. Ja som to myslel tak, ze napr. ja osobne dam radsej prachy za pre mna hodnotnejsie MTB znacky ak budem chciet karbonove HTcko.
Majster sveta je preto majstrom, ze je jedno co sedla /aj tesco bajk/. Okrem toho ten bajk ma na jeden pretek aj to casto cihaju za krikami s nahradnym, keby daco. Co sa nam asi nestane
Od cias, kedy nie su truboduchadla v F1 predsa HW nerozhoduje, leda az budu MTBO na nelimitovanych ebikoch
Škoda, že nerobia (resp. nemajú v ponuke zatiaľ) žiaden XC 29" full...tým pádom im chýba zastúpenie v jednom z najpredavanejších sektorov...
Už od začiatku roku ho testuje Kross Racing Team. Naväčší podiel má vraj Fabian Giger. Full so zdvihom 100mm. V ponuke bude v kolekcii pre 2019. Dostupné by mali byť 3 verzie. Full karbon, karbon/Alu a Full Alu. Verím, že už v polovici sezóny uvidíme Jolandu a Maju na sveťákoch na nich pretekať. Kúpiť by sa mal dať cca o rok o takomto čase. https://www.bikerumor.com/2017/07/14/sneak-peek-prototype-kross-earth-carbon-full-suspension-xc-race-mountain-bike/
Na foto je 3D model v skutočnej veľkosti. Finálny tvar teda môže byť trochu iný.
Chces teda povedat, ze ked sa mu v cieli rozsype bajk, na dalsie preteky nepojde, lebo iny nema ?
Chces povedat, ze pokial pojde na Cannondale, dojde do ciela o hodinu skor, ako keby pouzil Meridu ?
A do tretice .. chces naznacit, ze tento novy Kross rozseka vsetky ostatne znacky tak, ze uz nikto nebude vozit nic ine a naviac nikdy nepraskne ? Inak vyzera ako Canyon .. resp. takto tie ramy robi snad kazda druha firma /ktora nepochopila, ze zavesic tlmic smerom dole je zlo / .. mozno to nakreslil pred 10 rokmi nejaky taiwanec a teraz podla toho vsetci robia
Chces teda povedat, ze ked sa mu v cieli rozsype bajk, na dalsie preteky nepojde, lebo iny nema ?
Chces povedat, ze pokial pojde na Cannondale, dojde do ciela o hodinu skor, ako keby pouzil Meridu ?
A do tretice .. chces naznacit, ze tento novy Kross rozseka vsetky ostatne znacky tak, ze uz nikto nebude vozit nic ine a naviac nikdy nepraskne ? Inak vyzera ako Canyon .. resp. takto tie ramy robi snad kazda druha firma /ktora nepochopila, ze zavesic tlmic smerom dole je zlo / .. mozno to nakreslil pred 10 rokmi nejaky taiwanec a teraz podla toho vsetci robia
Fabuluješ ako Fico.
Prečo by sa "mu" mal v cieli po každom preteku rozsypať bajk? Ty vieš o takom prípade, alebo len špekuluješ?
O Cannodale a Meride som nič také nepísala, to si si tiež vymyslel.
A ani to tvoje do tretice som nikde nespomínala.
Vždy sa nájde bajk, ktorý sa podobá na iný.
Čo tam máš ďalej?
Kristína, však nie si na fóre prvý deň... to je lto, omg - ten ku ktorému chodia pod rúškom noci pre radu konštruktéri bikov, komponentov, lodí, lietadiel, aút, rakiet a jadrových reaktorov. A ešte Chuck Norris.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jezus...akurát s tým rozdielom, že na Kellys-e nejazdí majsterka sveta XC...že jo?
Reakcia na Jezus
Cina co tyzden, to dalsi miliardar. To je ti malo? Urcite je vacsia sanca ze sem na dovcu pride Poliak alebo Nemec a ze aj nieco minie. Takze radsej podporit lokalnych producentov, ak sa da.
Teraz som si vlastne uvedomil, ze aj ked si kupim Kellys, kupim si cinu. Tak radsej nekupovat nic a renovovat stare haraburdy
Edit: pre dodávateľa ale aj užívateľa je to pozitívna informácia, nemyslíš? A keď si do toho premietnem, že veď aj majsterka sveta XCO na takom vyhrala...........shut up and take my money
Od cias, kedy nie su truboduchadla v F1 predsa HW nerozhoduje, leda az budu MTBO na nelimitovanych ebikoch
Už od začiatku roku ho testuje Kross Racing Team. Naväčší podiel má vraj Fabian Giger. Full so zdvihom 100mm. V ponuke bude v kolekcii pre 2019. Dostupné by mali byť 3 verzie. Full karbon, karbon/Alu a Full Alu. Verím, že už v polovici sezóny uvidíme Jolandu a Maju na sveťákoch na nich pretekať. Kúpiť by sa mal dať cca o rok o takomto čase.
https://www.bikerumor.com/2017/07/14/sneak-peek-prototype-kross-earth-carbon-full-suspension-xc-race-mountain-bike/
Na foto je 3D model v skutočnej veľkosti. Finálny tvar teda môže byť trochu iný.
Pobavilo. Snívajte s nami
A do tretice .. chces naznacit, ze tento novy Kross rozseka vsetky ostatne znacky tak, ze uz nikto nebude vozit nic ine a naviac nikdy nepraskne ? Inak vyzera ako Canyon
A do tretice .. chces naznacit, ze tento novy Kross rozseka vsetky ostatne znacky tak, ze uz nikto nebude vozit nic ine a naviac nikdy nepraskne ? Inak vyzera ako Canyon
Fabuluješ ako Fico.
Prečo by sa "mu" mal v cieli po každom preteku rozsypať bajk? Ty vieš o takom prípade, alebo len špekuluješ?
O Cannodale a Meride som nič také nepísala, to si si tiež vymyslel.
A ani to tvoje do tretice som nikde nespomínala.
Vždy sa nájde bajk, ktorý sa podobá na iný.
Čo tam máš ďalej?