Len pri tych SLX potom VELMI opatrne pri roztlacani keramickych piestikov, aby si po case zase neprispel do tejto temy. BR-M615 nemaju keramicke piestiky, takze vydrzia aj menej citlive zaobchadzanie.
No ta ste mi dali... Z jedneho ***** na druhe? Formula piestiky uz mam okusane, bezne ich roztlacam imbusom a secko v pohode...
Formuly su proste formuly. Brzdova kvapalina starne, horsie sa s nou robi a aj odvzdusnenie je technicky zlozitejsie. A maju minimalny chod dosticiek, takze je umenie nastavit kotuc. S brzdnym ucinkom som bol spokojny, hoci dostat predne koleso do smyku dalo zabrat a kotvu si inak predstavujem No sa samozrejme tvrdli ked sa zahriali.
A aby som nebol offtopic - strhol som zavit na prednej oskej s RU. Konusy uz nejdu nastavit Holt, ukrajinske cesty
S brzdnym ucinkom som bol spokojny, hoci dostat predne koleso do smyku dalo zabrat a kotvu si inak predstavujem
s kotúčovkami? Dostať do šmyku ľubovoľné koleso nie je problém ani s V-čkami, hádam len cantilevery s 20-ročnými gumičkami sú trochu pomalšie, ale aj s nimi sa dá, keď sa veľmi chce.
To by zistil, raz som tak siel ,ze som si neutiahol koleso, podla mna par metrov by presiel a vedel by, ze je nieco zle ked sa to ulomilo. Neodpadlo by mu hned koleso
Včera pravý pedál Shimano XTR PD-M 9000 (kupoval som s bajkom, takže to nemá ani rok, ~4200km)
Staré pedále XT PD-M780, ktoré som predal so starým bajkom vydržali 15 000km+ s jediným servisom. Počítam, že slúžia do teraz.
Už ani to Shimano nieje čo bývalo ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post1265108.html#p1265108
Axel ake problemy si mal s kvapalinou? zavzdusnenie?.. pytam sa, lebo isty cas som nad formulami uvazoval...
Formuly su proste formuly. Brzdova kvapalina starne, horsie sa s nou robi a aj odvzdusnenie je technicky zlozitejsie. A maju minimalny chod dosticiek, takze je umenie nastavit kotuc. S brzdnym ucinkom som bol spokojny, hoci dostat predne koleso do smyku dalo zabrat a kotvu si inak predstavujem
A aby som nebol offtopic - strhol som zavit na prednej oskej s RU. Konusy uz nejdu nastavit
s kotúčovkami?
Esteze to nebola okamzita demolacia,to by jazdec vypadal horsie
Presne ako moje
skoda tej srobovacej osky
http://www.bike-forum.cz/forum/kdyz-asi-praskne-vidlice-ve-vetsi-rychlosti
Staré pedále XT PD-M780, ktoré som predal so starým bajkom vydržali 15 000km+ s jediným servisom. Počítam, že slúžia do teraz.
Už ani to Shimano nieje čo bývalo ...