bazmek!!! ved tu este vcera vecer dosnezilo ako keby toho uz nebolo dost!!! Keby som vedel, tak sadnem do auta a idem jazdit k vam. Inak za zelenu 1* ale ta hadica??? ved to nemozes takto dogrcat... a navyse neodtrhnes ju v plnom zdvihu?
Sneh nieje skoro ziaden a na tamtej lokalite uz vobec nie. Bolo mokro ale na kamenoch to nieje moc poznat .
K hadici: myslis ze na vsetkych BH sa na doraze trhaju hadice? Je volna a moze sa posuvat, ale ajtak to nieje potreba lebo posuv je max 2cm. Neje v tom uchyte, ale vedla, lebo koncovka na brzde je tak natocena a odvzdusnovat koli tomu je blbost. Bovdeny su tiez spravne, ved to ma 190mm vzadu preto je to take . A dakujem ze pochvaly.
cau pekny hitik, cey vikend som bol doma v topikoch a kukal som na namesti v tej sportovej predajni po tom cervenom co maju vo vyklade, veru paci sa mi, aj som o nom premyslal ale neviem ako by sa mi na nom slo do kopca, pripadne nejake dlhsie pojazdy - to uz asi vobec ne.
jenen z mala novych BH co je k svetu
prave som prisiel z lyzovacky, zapadne tatry su skoro roztopene ale nam sa ten snah dako stale lepi na paty... dufam ze do tyzdna je prec
moje nové železo pre 2010, a jeho predchodca, ktorý mi bude v menších úpravách slúžiť aj naďalej.
vždy som chcel mať čierny bike, a som rád, že mi to pre tento rok vyšlo...
iceman: marin bude len na vyjazdy, pripadne maratony... exxe bude ako zimak, kofola bike, bike na opekacky, a tak... vsade tam, kam bude treba ist na biku, a nebudem chcet "drat" Marina... .. je mi luto sa ho zbavit, tak si ho necham.... no identicky nebude, budu tam niektore komponenty ine.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
K hadici: myslis ze na vsetkych BH sa na doraze trhaju hadice? Je volna a moze sa posuvat, ale ajtak to nieje potreba lebo posuv je max 2cm. Neje v tom uchyte, ale vedla, lebo koncovka na brzde je tak natocena a odvzdusnovat koli tomu je blbost. Bovdeny su tiez spravne, ved to ma 190mm vzadu preto je to take
Edit: uz je to podla vasich predstav
a zavidim absenciu snehu.
To s tym snehom-prudka zavist
prave som prisiel z lyzovacky, zapadne tatry su skoro roztopene ale nam sa ten snah dako stale lepi na paty... dufam ze do tyzdna je prec
Máteoscau, keby som v sobotu dobehol. Mali by ste čas?
Na icq sa dohodneme blizsie potom
vždy som chcel mať čierny bike, a som rád, že mi to pre tento rok vyšlo...