To akoze keby som si chcel kupit bitcoin, tak staci, ze mam Android telefon? To si akoze nainstalujem nejaku appku, zadam cislo platobnej karty alebo nieco podobne, strhnu mi peniaze z uctu a pripisu do appky bitcoiny?
presne ako pises.
V Ke bol predtym automat ktory ti vypluvol qr kod, teda priamo paper wallet s nakupenymi btc. Teraz je v dobry casoch automat do ktoreho das eura, a z telefona ti naskenuje adresu tvojej btc penazenky, a nanu ti odosle btc
rozprával som sa tu s kolegami o spomínaných instatných platbách ... a modlime sa aby nikdy nič podobné nebolo na slovensku ... lebo naozaj neviem kto by likviditu zobral zodpovednosť a čo by potom s tými bankami a ich klientami čo by krachovali bolo
canopus: Chapes rozdiel medzi vyjadrovanim sa a pytanim sa? Asi nie. Ja som sa chcel nieco nove dozvediet a preto som sa na to spytal. Bola o tom diskusia ak si si nevsimol a o tom je diskusne forum. Ale Ty samozrejme musis mat primitivne poznamky o nejakej zaprdenej BA, lebo Ty zijes v luxusnej lokalite a nemas potrebu sa zbytocne vyjadrovat k nicomu, ze? Napr. nedavno k tomu sledovaniu spotreby si sa velmi hodnotne a prinosne vyjadril. Ostatne skoro ako vzdy ku vsetkemu...
Ešte ohľadom nakupovania a všeobecne používania btc. Na android silno odporúčam mycelium wallet. User friendly, ale sú tam aj pokročilé funkcie + nakupovanie cez kreditku bez overovania totožnosti. Na desktope blockchain.info, rovnaké výhody ako predchádzajúce
inak vcera som pozeral burzy a na jednej bola cena bitcoinu pod 12000 a na druhej 17500...
de je hacik nakupit na jednej a predat na druhej?
chcel som to rovno skusit, al enebralo mi kreditku, furt pisalo ze mam nieco confirmovat a potom aj chvilu som videl akoze kupene bitcoiny ale potom to zmizlo, tipujem ze mal vyskocit daky ten 3d secure kod este ale nic nevyskocilo
Tu mas viac pyramid a prepinas sa medzi nimi. Pointa je ze dakto zada ze nakupi za lacno a ide spat, nedzicasom klesne cena, ty to kupis inde a predas to tomu v podstate uz za draho
to co chces spravit sa vola arbitraz, a tie rozdiely v cenach na burzach su presne kvoli problemu na ktory si narazil. Na niektorej moze byt komplikovane vyberanie fiatu a preto je cena vyssia ako inde. Svojho casu tak bolo na mtgox, potom na btc-e. A netrap sa s tym, lebo natom nezarobis.
a ked su to vsetko pyramidy tak by som bol rad ak by ste to podopreli aj nejakym argumentom. Je celkom unavujuce to dookola pocuvat bez jedineho vysvetlenia (a vsetky ktore si viem predstavit su neskutocne naivne)
Dám ti jeden argument. Ak ti niekto ukradne bežnú menu, polícia sa tým zaoberá, existujú isté ochranné mechanizmy a slušná šanca, že dostaneš svoje peniaze späť. Ak ti ukradnú kryptomenu, si v ... Nie je momentálne výhodnejší hack, ako hackovať priamo peňaženky či burzy kryptomien. Padajú ako hnilé hrušky, kradnú sa obrovské sumy. A jediné, čo s tým môžeš urobiť je vyplakať si srdiečko niekde na FB.
Ako špekulácia sú krypto skvelé, ale každý by mal do nich vraziť iba toľko, koľko je ochotný hneď zajtra stratiť...
Co to ma s pyramidou? Nič..
Takže ľudia by nemali byť svojpravni? Necháme hocjakeho primitíva šoférovať 20tonovy nákladiak, a zverime mu svoje životy na cestách, ale nedáme mu právo starať sa o svoj vlastný majetok?
A mimochodom keď stratím alebo mi ukradnú 100eur bankovku tak je skoro iste ze ju už neuvidím.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne ako pises.
V Ke bol predtym automat ktory ti vypluvol qr kod, teda priamo paper wallet s nakupenymi btc. Teraz je v dobry casoch automat do ktoreho das eura, a z telefona ti naskenuje adresu tvojej btc penazenky, a nanu ti odosle btc
BTCoinmaty
BA=5ks
BS=1ks
PO=1ks
KE=1ks
MI=1ks
tu mate stranku od Mareka Palatinusa kde vsade su bankomat a kde vsade sa da platit BTC
http://www.coinmap.org/welcome/
BTCoinmaty
BA=5ks
BS=1ks
PO=1ks
KE=1ks
MI=1ks
tu mate stranku od Mareka Palatinusa kde vsade su bankomat a kde vsade sa da platit BTC
http://www.coinmap.org/welcome/
Kde akoze je na tej mape 5 bankomatov ?
Odfiltroval som tie sragoliny, kde sa da akoze platit,
ale pod akym znakom su tie bankomaty ?
Neviem sice co je ATM a Trezor Retailer, zeby bankomaty ?
Tie bankomaty su ATM a ich zoznam je tu:
https://coinatmradar.com/city/24/bitcoin-atm-bratislava/
Takze ta tvoja mapa http://www.coinmap.org/welcome/ je naprd.
de je hacik nakupit na jednej a predat na druhej?
chcel som to rovno skusit, al enebralo mi kreditku, furt pisalo ze mam nieco confirmovat a potom aj chvilu som videl akoze kupene bitcoiny ale potom to zmizlo, tipujem ze mal vyskocit daky ten 3d secure kod este ale nic nevyskocilo
a ked su to vsetko pyramidy tak by som bol rad ak by ste to podopreli aj nejakym argumentom. Je celkom unavujuce to dookola pocuvat bez jedineho vysvetlenia (a vsetky ktore si viem predstavit su neskutocne naivne)
Ako špekulácia sú krypto skvelé, ale každý by mal do nich vraziť iba toľko, koľko je ochotný hneď zajtra stratiť...
Takže ľudia by nemali byť svojpravni? Necháme hocjakeho primitíva šoférovať 20tonovy nákladiak, a zverime mu svoje životy na cestách, ale nedáme mu právo starať sa o svoj vlastný majetok?
A mimochodom keď stratím alebo mi ukradnú 100eur bankovku tak je skoro iste ze ju už neuvidím.