zdravim
ma tu niekto skusenosti so vzduchovkami slavia? vedeli by ste mi poradit s nejakymi opravami a upravami?
je to velmi zachovaly kusok slavia 630 model 77, velmi presna, hrdzu som uz poriesil, pazbu riesim, no zaujimalo by ma ci sa da robit nieco s vnutrom, zaujimal by ma dlhsi dostrel a lepsia sila, co ta vzduchovka zvladne a co uz nie, popripade ak to rozoberiem, tak na co si davat pozor, co cim mazat a tak
Hlavne to nesmirgluj, ak potom nechces pokracovat az po lestenie. Niekde som cital ze funguje olej, obyc motorovy alebo aj nieco sofistikovanejsie, nechat posobit a potom "drhnut" handrou, opakovat viac krat. Ze vraj to na take tie Slavky v nalezovom stave velmi dobre zabera.
skusam kadeco ale ked nechcem brusit tak do dole jednoducho nejde :/ ako by sa to dalo este osetrit? cernidlo na zbrane? napadlo mi aj ci sa to neda dat do laku pripadne farby
Hrdzu ocisti aj WD40, treba nastriekat, nechat posobit a pulirovat. S mazanim mechanizmu je menej viac. K revolveru mam v navode vyslovene zakazane mazanie, mazivo s prachom tvori brusnu pastu. Treba cistit olejom na zbrane, ten si zanecha tenky film na povrchu a ostatne treba utriet.
vsetko co spom doposial skusal pomohlo ale len kusok, vyzera to zazrato a nevyhnem sa bruseniu ak to chcem odstranit, takze momentalne premyslam nad tym ciernidlom na zbrane ako nad dalsou moznostou a uz ak ani to nepomoze tak neviem co budem robit, asi len do farby
tak všeobecne
pomer cena / výkon - Weihrauch - cena cca 300 - 1000 v nemecku - od modelu HW35 a vyššie
top začína cca od 500 E+ až do niekoľko tisíc E.
Diana - top models 54 / 56 , Air Arms, Steyr, Walther, Feinwerkbau, Anschutz, a potom dobrých PCP je fakt hromada.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://1olej.sk/produkt/oleje/oleje-pre-priemysel/ine-mazacie-oleje/paramo-konkor-101-10l/
pomer cena / výkon - Weihrauch - cena cca 300 - 1000 v nemecku - od modelu HW35 a vyššie
top začína cca od 500 E+ až do niekoľko tisíc E.
Diana - top models 54 / 56 , Air Arms, Steyr, Walther, Feinwerkbau, Anschutz, a potom dobrých PCP je fakt hromada.
https://www.versandhaus-schneider.de/product_info.php/cPath/40_1678_942_944_950_2034/products_id/9716.
oproti tomu, čo sa predáva tu, má špičkovú nastaviteľnú - dá sa povedať profi spúšť a celkové spracovanie na top úrovni.
voľne predajné, samozrejme, nie