Dano5: tej estetickosti som si vedomy pravdupovediac som bol kusok od toho aby som kupoval v zime, nakoniec som sa rozhodol pockat...uvidim ako pojde tlmic po vymene tesneni, minuly rok som trochu aj bikeparkoval a tam moc nestihal
kazdopadne do tychto ramov by sa este mali mestit aj bandaskove tlmice, takze neaky bazarovy Monarch Plus DebonAir je najsilnejsi kandidat, uz iba zohnat M/L tuning
Bajk pripravený na novú sezónu, vydlička zoservisovaná, tmel v kolieskach doplnení, nové doštičky, reťaz nahodené, Monarch Plus DebonAir by sa hodil aj mne a aj v rovnakom tunning ML, škoda že nove len MM prevedení dostupné
Nájdeš na tlmiči v modrom a červenom štvorčeku znamená to ako je továresky nastavený tlmič rebound a kompresia, výrobca bajku vyberie najvhodnejšií model vzhľadom na kineticu zadnej stavby, čiže keď meníš tlmič mal by si ho nahradiť s obdobnými hodnotami inak to bude problematické vyladiť
middle rebound, midlle compression, stredný rebound odskok, stredná kompresia najbežnejšie najrozšírenejšie nastavenie máš šťastie v ponuke na bazári alebo skoro všetky nové sa predávajú s takýmto nastavením, veľkosť tlmiča a dlžka piestnice sa označujú v milimetroch napr. 200x50, 200x57, 216x63
nový setup na 2016 - 650B vpredu, 26 palec vzadu
RS pike SA RC 160mm 650b, pevna os vpredu -konecne , polozenie hlavoveho uhla asi na cca 66 stupnov, nove kolesa s 23 mm rafikmi , nove sedlo
uplne iny bike ty blaaaho ta vidla je sen
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazdopadne do tychto ramov by sa este mali mestit aj bandaskove tlmice, takze neaky bazarovy Monarch Plus DebonAir je najsilnejsi kandidat, uz iba zohnat M/L tuning
http://lekarske.slovniky.cz/lexikon-pojem/setrony
Dnes sme sa nestretli na chodníku BA-Rača / BA-Vinohrady ?
RS pike SA RC 160mm 650b, pevna os vpredu -konecne
uplne iny bike ty blaaaho