Enduro pamatnik to sa mi fakt pacilo, aj ked brzdam asi to visienie menej hentem padak na zvaznicu je *****, kedze nevidis ci niekto/nieco dole nejde a zastavit sa na nom neda ani na peso
Zapratavaci uz riadia aj na Lago di Garda, na 601ke, co je oficialne aj cyklotrasa boli viacere useky cerstvo zahadzane kmenmi, nastastie dost nepremyslene, ale to skor vypoveda o dusevnej kapacite tych zapratavacov...
Zapratavaci uz riadia aj na Lago di Garda, na 601ke, co je oficialne aj cyklotrasa boli viacere useky cerstvo zahadzane kmenmi, nastastie dost nepremyslene, ale to skor vypoveda o dusevnej kapacite tych zapratavacov...
... ale , ale 601 je ilegal !!! Aj keby tam bager stal , môžeš <> vať koľko chceš , no nie si v práve ... Skull trail treba v danej lokalite jazdiť a aj Anakonda trail je po novom ilegal . Miesto neho vznikol Naranca trail pri St. Barbare ... len tak pre zaujímavosť 😎
Odkedy je illegal ? Okrem vrchnej casti z mt. altisimo nebola.
Vraj sa na Garde uz neda ani pohnut, hlavne kvoli ebikerom .. ze stare dobre casy, ked v maji na paso Nota bolo 8 bajkov v bufete su uz minulostou
Vrchná časť je legal na to parkovisko so zavorou ... cely traverz cez Monte Varagna je ilegal !!! Dole fotka - ten “had “ vystupova cesta pod Altisimo je križovaná 601 - cela ilegal - niekoľko rokov ... ale jazdi sa 😱
Naranch sme boli, len tam erozia spravila riadny bordel, nejaka udrzba by tomu prospela :/
ebikov sme stretli minimum, ale koniec augusta uz asi nie je top sezona a zrejme sme sa pohybovali v menej masovych oblastiach kazdopadne posledny den sme dali Paganellu a neviem si predstavit uz nejako vyrazne lepsiu bikovacku (na Paganellu je 1 den malo):)
Marinada to sa neboj by som dal vedieť keby tam dačo bolo, jazdím tadial dosť často XC. Ja som bol dnes žltu z Minčola a všetko v pohode. Som aj pozeral na chate že kolko bikov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ružový zvonček musí byť. Mam 2 dcery a dostal som ho...
... ale , ale 601 je ilegal !!! Aj keby tam bager stal , môžeš <> vať koľko chceš , no nie si v práve ... Skull trail treba v danej lokalite jazdiť a aj Anakonda trail je po novom ilegal . Miesto neho vznikol Naranca trail pri St. Barbare ... len tak pre zaujímavosť 😎
Vraj sa na Garde uz neda ani pohnut, hlavne kvoli ebikerom .. ze stare dobre casy, ked v maji na paso Nota bolo 8 bajkov v bufete su uz minulostou
a spodok je oficial MTB - https://maps.gardatrentino.it/en/tour/mountainbiking/dh-ex-seicentouno/17856272/ - ale sme sli Val del Diaol (edit: to je vlastne Skull)
Naranch sme boli, len tam erozia spravila riadny bordel, nejaka udrzba by tomu prospela :/
ebikov sme stretli minimum, ale koniec augusta uz asi nie je top sezona a zrejme sme sa pohybovali v menej masovych oblastiach
55,6km-4h-1655vm