Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
chodím do pneuservisu len k jednému, mám tam aj zimné, či letné uskladnené, nové gumy kupujem od neho...v septembri som dostal defekt na už takmer končiacich letných, kúpil som nové, vymenili a nič viac som neriešil
Ja mám takú takmer raritu – benzínovú 135k Oktáviu z roku 1996 (sa mi zdá), má už dosť cez 400 tis. km a som prvý majiteľ (!). Používal som ju dlho ako primárne vozidlo, potom ju "zdedila" moja polovička, potom sa motala ako 3. auto v rodine, prípadne sme ju využívali vo firme, keď niekto potreboval. Až na nefungujúcu klímu jej nič nie je, stále jazdí normálne, ale už ju nebudem potrebovať, tak sa jej budem zbavovať. Ani netuším, čo by sa za to auto dalo zapýtať, no pochybujem, že ju predám za viac ako tri stovky, prípadne poraďte.
urob pár fotiek,inzerát zaves napr. sem,nahoď cca 500 Eur,ale priprav sa na to,že budú volať všelijaký šmelináry "šéfko,dáte za 200 ?" https://www.autobazar.eu/sk/
135 konova verzia neexistuje. Mozno myslis motor 1,8 92 kW / 123 k? Ak je v dobrom stave, tak to mozno predas aj za 700 €. Aspon sudiac podla podobnych inzeratov na autobazar.eu.
Od 2017 ich budu montovať aj na benzinové motory asi najlepšie mať bike moje PD ma 130000km a zatial ok no bol jazdeny predchadzajucim majitelom iba vonku, no moja manželka uz 2x odsrala regeneraciu a ja asi 1x no teraz už viem kedy sa cca spušťa
asi blba otazka no maju policajti v zahranici pristup k datam o slovenskom aute? ako zistia napr. ci mam legalnu velkost kolies, ked na malom TP su tieto udaje zapisane neni.. Pripadne ine modifikacie, ktore s uvedene na velkom TP?
Konečne som sa dostal domov, tá naša Oktávka je prihlásená v marci 1998, najazdené 407tis. km, je to ten 1.8 20V motor, tuším 125k, model má skratku ABBF1AC.
Nemam, sklopena vacsia cast zadnych sedadiel a pekne na seba...kufor ma myslim 560l pri nesklopenych sedadlach, takze priestor je...bezne tak chodime na dovolenky v astre kombi...
Samozrejme nosic mam v plane kupit...len cakam kym budu priecniky aj za rozumnejsiu cenu ako original za 170€..uz len kvoli tomu aby som nemal po roku **********n -->y cely interier...
ked si predstavim ze na Flandre sme isli jeden rok traja ludia s bajkami mojim Sharanom, bajky v aute.... a dalsi rok kamosovym Santafe s nosicom..... polovicu cesty nam prsalo......... to jak keby ti niekto wapkoval x hodin bajk!!!!!!!!!!!!!!! .... naposledy, dakujem..... a ak nosic, tak v dobrom pocasi ..............
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.autobazar.eu/sk/
http://autobild.cas.sk/clanok/212420/nemate-filter-pokuta-v-rakusku-az-5-000-eur
https://www.eucaris.net/