Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
tiez mi to padalo, treba zapnut v permissions povolenie na polohu, appka si to sama nezapne a ani si nepyta povolenie ako byva zvykom, skus, mne to pomohlo a uz ide
... Ramón, prepáč.
Mozno je to vzdialenost (distance) z miesta kde sa nachadzas na strart trailu a nie dlzka trailu (length).
Dik skúsim
Ahoj Rovano. Od pomníka sa dá zísť po hlavnej ceste do obce Dargov a v okolí po lesoch. Samozrejme aj do Bačkova to už je blízko. Od pomníka sa dá ísť po cyklo značke do Herľan ku gejzíru, alebo opačne do Slanca a ďalej na Izru. Môžeme sa dohodnúť spolu.
A aby toho nebolo malo, aktivny obcan psickar stihol za hodinu naklast zo 50 druckov na pekny singlik do hrasovika.
Minal dom ho cestou dole po cistom singly, nazad ked som isiel sa mi verit nechcelo, kazdych 10 m druk...
K tomu ťažko niečo slušné dodať....je to tu čím ďalej tým horšie, tá červená háveď už nevie čo by ešte speňažila.....