Máte niekto skúsenosť s prepravou biku vlakom? Viem, ze spešniny zrušili, a chceli by sme ísť s kamarátmi na Oravu a zobrať biky. Vraziť takmer 10.000 do strešného nosiča (4 biky) sa mi zdá dosť veľký prepich. Zaujímalo by ma, či je to možné a ako to funguje. Samozrejme aj približná cena. Vopred ďakujem!
Jedna fotka z momentu kedy zsk nemala normalny moderny osobny vlak a nasadila stare vozne kde miesto na bajk ani nahodou. Koniec vlaku obsadeny kocikom? tak aby ludia mohli chodit ,musis uvolnit?
hej, šiel som s ním minulý rok z TN do Prahy... nevýhoda je, že pri objednávaní cez net sa nedá kúpiť lístok na bike
Zjavne nedorobenym informacnym systemom konkuruju ZSSK. V regiojete s tym nebol problem, len prestali jazdit BA-KE
Som si vsimol, ze na stranke uplne naspodu maju uvedene, ze bike mas rezervovat cez zakaznicku podporu - mailom/telefonicky.
Ked to niekto prehliadne, pride s bikom so zaplatenym svojim listkom a maju plne, moze to byt sranda...
hej, veď takmer to bol aj môj prípad , nejak som si to prehliadol... vtedy zrovna bola ešte k tomu časť trasy nahradená autobusovou dopravou, takže som trochu tŕpol, či mi ho vôbec vezme do busu
Hmm, kto chce cestovat ICckom v ZSSK, zobrazi sa mu rozlozenie miest vo vozni a moze si vybrat.
Pri rychliku dostane clovek moznost automatickeho vyberu, alebo si moze zahrat hru: Hadaj, ktore miesto este nie je obsadene. Zadam vozen X, miesto Y,
portal ukaze hlasku "Nie je možné urobiť rezerváciu miesta" . Pripomina mi to spolocensku hru lode, v ktorej sa hlada pozicia oponentovych lodi .
Kupit listok s miestom islo, akurat pri rychliku nemas vizualne zobrazene, ktore miesta su este volne a ktore nie, tak ako je to pri ICckach. Kvoli tomu som musel bud hadat kombinaciu vozen/cislo miesta, alebo nechat system, nech mi vyberie miesto podla triedy a polohy miesta v kupe (okno, stred, chodba). Mohli by to zjednotit.
lto Na jesen vraj maju spustit novy eshop, ale nikde som nenasiel zmienku o tom, ze by tu funkciu mali pridat. Ved v com je ina rezervacia miesta pre bicykel od rezervacie miesta pre osobu? V nicom.
Kvoli tejto prkotine sa budem musiet prejst 250m na stanicu . Ved na taku kratku vzdialenost sa mi neoplati ani prezliect z domaceho oblecenia.
Chodieva tu niekto do Alp pri Wiener Neustadte aj vlakom ? Ako su na tom s presnostou ?
Uvazujem, ze by som sa zviezol do nejakeho bodu , presiel povedzme 100km a z dalsieho bodu sa odviezol domov,
ale cestou do prveho bodu by som musel absolvovat 2 prestupy (15min a 7min), a tak neviem, ci sa mi oplati vopred kupovat listok s miestenkou na bicykel.
Velky pozor na "nove" cyklovozne na severnej trase BA-KE. Maju tak uzasne spraveny ram na zadne koleso, ze pri dlhsom ramene trafite rovno prehadzovac! Cize na stanici zaradit najahsi/najtazsi prevod
Kdesi v hlbke je tema o vlakoch ale nenasiel som ju. Neskusali ste niekto nalozit bike do vaku a prepravit sa vlakom co neberie biky? Podla mna by to malo ist, nie? A ak ano Mtbikershop - nemohli by ste zaviest pozcovnu vakov? Take cosi potrebuje clovek raz-dvakrat rocne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dalsia uz na pohodu normalnym vlacikom
Zjavne nedorobenym informacnym systemom konkuruju ZSSK. V regiojete s tym nebol problem, len prestali jazdit BA-KE
Som si vsimol, ze na stranke uplne naspodu maju uvedene, ze bike mas rezervovat cez zakaznicku podporu - mailom/telefonicky.
Ked to niekto prehliadne, pride s bikom so zaplatenym svojim listkom a maju plne, moze to byt sranda...
Pri rychliku dostane clovek moznost automatickeho vyberu, alebo si moze zahrat hru: Hadaj, ktore miesto este nie je obsadene. Zadam vozen X, miesto Y,
portal ukaze hlasku "Nie je možné urobiť rezerváciu miesta" . Pripomina mi to spolocensku hru lode, v ktorej sa hlada pozicia oponentovych lodi
To by aj mňa zaujímalo
Pokial viem, ak sa nieco nezmenilo, tak miestenka na bicykel sa neda cez net kupit.
Kvoli tejto prkotine sa budem musiet prejst 250m na stanicu
Nekupis. Ani na obycajne ani na IC vlaky. Musis ist na stanicu, kupit listok a miestenku (samozrejme samostatne)
Uvazujem, ze by som sa zviezol do nejakeho bodu , presiel povedzme 100km a z dalsieho bodu sa odviezol domov,
ale cestou do prveho bodu by som musel absolvovat 2 prestupy (15min a 7min), a tak neviem, ci sa mi oplati vopred kupovat listok s miestenkou na bicykel.