hmm..keby bol Reverb, tak by brzdy mohli byt na 1 objimke s dialkovym teleskopky
ale pekne bike, vzhladovo menej napadny ako Yeti ci CTM, ale geometria vyzera super, hmotnost paradna a podla simulacii a aj recenzi aj vsetko funguje ako ma tak nech pekne sluzi...ale som prekvapeny ze tie Decree su az take nedostupne
Decree nestíha dodávať predobjednávky,aj iný ,napr. na Yeti sa čaká niekolko mesiacov-táto Zesty bola priamo na predajni a ešte k tomu za rozumnú uvádzaciu cenu+výhoda keby niečo tak reklamácia v kamennom obchode 5 km odo mňa-Silva ja viem,som stará Shimano štruktúra,ale mám aj zásadu,že neznášam mix Sram-Shimano,a po dnešnom zábehu tých bŕzd konštatujem,že nie sú zlé Palo tie kotúče sú "plávajúce" dobrá cena,výdrž fajn-tak trochu okopírovali Hope,sú za cca 1/2 ceny - plášte som chcel doraziť,ale po dnešku viem,že aspoň dopredu musí ísť nejaký,čo aj drží v náklone-už som objednal nový model NobbyNic v zmesi Trai Star-ale to už je posledná šanca pre Schwalbe odo mňa-recenzie tvrdia,že sú dobré-uvidím
nedávaj,nič nedrží,treba ich dodrať vzadu,tam až tak nevadí že zákerne bez varovania ustrelí - ale aby som im nekrivdil,na suchý terén sú o.k. aj valivý odpor nízky
Dano5 paradny bajk, jeden z 2 bajkov medzi ktorymi som vyberal. Rozhodol som sa na zaklade vybavy ked oznamili osadenie konkretnych modelov. Teda rozhodol za mna sam lapierre . Chcel som urcite komplet XT 2x11 a preferujem fox takze som zvolil karbonovy ghost SLAMR X, ktory splnal vsetko do bodky. Keby bol AM osadeny ako XM 527 tak by som mal viac co zvazovat.
nikde,vážil som ho v predajni ,v orig. setupe bez pedálov mal 12,4 (12 400 gr:) + pedále 350 gr. - 600 gr. je rozdiel váhy komponentov demontovaných/namontovaných = 12 150 gr (ale možno ma natiahli,mali tureckú váhu
aj som chvílu váhal,že nahodím kompletnú sadu Shimano XT odloženú v krabici,ale zistil som,že aj hadica zadnej brzdy je vedená vnútrom rámu,demontovať sa dá len tak,že treba cvaknúť hadičku pri páke a vytiahnuť smerom k prasaťu,ale keďže sa mi z tým nechcelo babrať,zostáva sada Sram-nemám zo zásady nič proti Sramu,funguje o.k. ale po tých rokoch na Shimane ... ako sa hovorí,"starého psa novým kúskom nenanučíš"
Čaute...chalani chcem sa zrejme po ,,funuse,, spýtať.....mám zesty 429 2015......je to dobrá voľba na pohodové jazdenie...občas nejaký maratón? Kľudne mi naložte....len sa učím...)
Zesty AM 527 model 2016,hneď po vyložení z auta upgrade zo zásob nachystaných na nedostupný rám Felt Decree-kompletné kolesá,riaditká,predstavec,gripy,sedlo-váha šla dole o 600 gr. takže tak ako je na fotkách má 12,2 kila-prvý výjazd za nami,jazdí skvele-tak nech sa páči hejtovať ,začnem ja-tie staré obúchané pedále XT neladia zo zvyškom,ale čo s nimi,keď fungujú stále tak isto ako keď boli nové
mna zaujima nazor na chod zadnej stavby, skusal som spicyho 2016 a bohvie co to nebolo...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale pekne bike, vzhladovo menej napadny ako Yeti ci CTM, ale geometria vyzera super, hmotnost paradna a podla simulacii a aj recenzi aj vsetko funguje ako ma
Iny nemam, snad prezijem
Ved uz bude sucho
Ale asi tomu nerozumiem
shimano dostalo červenú
zatial kluky nechám,ak chceš,tu som ich našiel
http://www.wiggle.co.uk/race-face-aeffect-cinch-direct-mount-chainset/
aj som chvílu váhal,že nahodím kompletnú sadu Shimano XT odloženú v krabici,ale zistil som,že aj hadica zadnej brzdy je vedená vnútrom rámu,demontovať sa dá len tak,že treba cvaknúť hadičku pri páke a vytiahnuť smerom k prasaťu,ale keďže sa mi z tým nechcelo babrať,zostáva sada Sram-nemám zo zásady nič proti Sramu,funguje o.k. ale po tých rokoch na Shimane ... ako sa hovorí,"starého psa novým kúskom nenanučíš"
mna zaujima nazor na chod zadnej stavby, skusal som spicyho 2016 a bohvie co to nebolo...